Sygnaturki pod odpowiedziami przy przeglądaniu na telefonie?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Lameismyname · Opublikowano
Znalazłem ciekawą grafikę pokazującą jak bardzo wymagany jest upgrade na serię RTX 5xxx względem posiadanej już karty graficznej. -
Przez P.Wiśnia · Opublikowano
Wydajniejszy ale ograniczony przez 12GB vram. Skoro 4070S daje radę bez problemu, to czemu karta o takiej samej wydajności ma nie dać rady xDD -
Przez boban666 · Opublikowano
Tu masz rację , mi się tez wydaje że to jest coś skopane z synchronizacją z tym że na TV też to miałem , a jak wyłącze Freesync w opcjach monitora to stutter dalej jest. Opanowałem te rdzenie. BIOS coś chyba jest skopany , bo wlazłem do BIOS , wyłączyłem całkiem PBO , wlazłem do W10 , potem wlazłem do BIOS , załączyłem PBO i teraz już wszystko działa jak należy. W grach nie bardzo , choć wydaje się trochę lepiej , ale mi się wydaje że w tym przypadku działa efekt PLACEBO. Może jeszcze gdzieś coś przeoczyłem przy konfiguracji W10. NIe wiem już gdzie szukać problemu , czy może te gry w które gram mają tak kiepską optymalizacje , albo jednak za dużo wymagam od 9800X3D i 4080s. -
Przez Smalec · Opublikowano
@Brolly Może i chłop ma pasję, ale ja też mam, tylko ludzi nie męczę takimi filmami -
Przez Valeri · Opublikowano
Witam Wpadł w moje ręce leciwy już Samsung NP535U3C. Zainstalowałem W10 oraz większość sterowników ale nie mogę znaleźć sterów do klawiatury żeby działały funkcję klawiszowe FN+F1/F2 czyli sterowanie ekranem, głośnością itd Może jakaś dobra dusza ma zachowany taki sterownik ?
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi