Sygnaturki pod odpowiedziami przy przeglądaniu na telefonie?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez GordonLameman · Opublikowano
A nie bardziej to, że Was zmuszono do takiego? -
Przez RTX5090 · Opublikowano
4090 mam w oparciu o INNO3D (blok sam zakładałem) tam jest płytka referencyjna Nvidii. Kiedyś jeszcze na labie latała tabelka i piszczącymi - Inno było jednym z najmniej piszczących. TYLKO przy premierze 4090 wodniaki pokazały sie około 2 miesiące po premierze. -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Zamiast dokladac wiatracza to lepiej ten tworj rozkrecic i przesmarowac bo mi sie nie chce wierzyc ,ze przy dobrym styku i pascie sa tak wysokie temp. -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Ok. Postowanie piesków mnei tam jakoś szczególnie nie odstręcza, ale "psiecko" już tak To bardziej o tym mówi społeczny podział ról, jaki istniał przez ostatnie lata. Dopiero od niedawna rola ojcowska się mocno zmienia. -
Przez areczek1987 · Opublikowano
Albo po 11 i nikt nie kupi takie dzisiaj czasy że msrp czyli reklama rekomendacja producenta to jak promocja mniejsza czego oni tam w tych "lepszych" modelach nie wyczarują nie sądzę że dla naszych nowobogackich to coś warte. Czekam na chłodzenie jak z prototypu fe 4090 w słuchawkach Zaczekaj aż zobaczysz ceny tych już z blokiem. Jak nasi czarnowidzi będą mieli rację to będą okazyjne. Potem czekasz na co jest blok na rynku i szukasz karty. Taka ułomność? Asus mimo że się może nie czepiać za plomby to tam każdy model inne PCB więc będzie problem. Inno ma już swój blok i nie ma plomb. Pytanie czy Gigabyte się ich nie dorobił. Cała reszta restrykcyjna co do rozbierania.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi