Frog67 389 Opublikowano 4 Września Opublikowano 4 Września 2 godziny temu, Funky Koval napisał(a): Obejrzałem walkthrough na yt i kompletnie nie mam ochoty tego kupować. Oryginalnego mgs3 przechodzilem wiele razy i znam na pamiec Fakt jak ktoś MGS3 zna i grał wiele razy to sens zakupu jest niewielki, a już na pewno nie za taką cenę.
ODIN85 3 503 Opublikowano 5 Września Opublikowano 5 Września (edytowane) Edytowane 5 Września przez ODIN85
Phoenix. 4 730 Opublikowano 5 Września Opublikowano 5 Września Dobrze, że podają ile sprzedali, a nie ile zagrało 🤣
Godlike 880 Opublikowano 5 Września Opublikowano 5 Września A zaczęli już latać ta kurę znoszaca złote jaja?
Phoenix. 4 730 Opublikowano 5 Września Opublikowano 5 Września https://www.konami.com/mg/mgs3r/news/us/en/update_113
Godlike 880 Opublikowano 5 Września Opublikowano 5 Września Taki hot fixik bardziej, ale napisane tam że się przyglądają rozdzielczości 21:9
Godlike 880 Opublikowano 5 Września Opublikowano 5 Września (edytowane) Oby, dobrze ze mam w co grać bo tak to bym już pewnie dawno ciupal bo mod na ultrawide już od dawna jest. Edytowane 5 Września przez Godlike
Godlike 880 Opublikowano 23 Września Opublikowano 23 Września Spolszczenie już jakieś jest, ponoć nawet nie aż tak tragiczne, a wiem że nie którzy czekali. Powstaje też drugie bardziej profesjonalne ale czy powstanie w końcu to nie wiadomo i zapewne i tak to trochę potrwa. https://grajpopolsku.pl/forum/viewtopic.php?t=4451 1
Zas 290 Opublikowano 9 Października Opublikowano 9 Października (edytowane) Nie dalej jak wczoraj cos mi padło na mózg i postanowiłem sprawdzić na YT streszczenie fabuły serii, zainspirowany właśnie informacjami o remake'u MGS3... No i powiem tak: posuwając się chronologicznie, to gdzieś tak do MGSV z trudem, bo z trudem, ale da się tu jeszcze dostrzec jakiś sens i - z trudem! - uznać, że całość trzyma się kupy. Ale to, co dzieje się później... ja cierpię dolę. Zabili go i uciekł (chyba ze cztery razy), dobrzy, którzy stają się złymi, a potem ponownie dobrymi, pięć razy odwracani agenci, powroty po latach niczym w tureckiej telenoweli, wojna klonów i wskrzeszonych zwłok... Oczywiście, wiem, kim jest Kodżambo i co odstawił w Death Stranding, ale fabuła Metal Gear to tak pozbawiony sensu i wyzuty z logiki bełkot, że aż trudno w to uwierzyć, patrząc na popularność marki. Brazylijskie telenowele oglądane przez moją babkę 30 lat temu miały chyba więcej sensu (kto pamięta Luz Claritę albo - dla koneserów! - Kopciucha z Polonii 1?). Edytowane 9 Października przez Zas 1
luk21pl 42 Opublikowano 15 Października Opublikowano 15 Października Jak użyć tableti faszywej śmierci? Jak użyje ją to ekran po kilku sekundach informuje o śmierci Co mam zrobić . Gram na PC klawiatura i myszka 2
Kadajo 7 418 Opublikowano 15 Października Opublikowano 15 Października Tej tabletki używa się tylko w jednym momencie gry. Jak ci to napisze kiedy będzie duży spoiler. Sam się domyślisz Podpowiem ci, tylko że masz też revival pill i możesz go użyć
luk21pl 42 Opublikowano 15 Października Opublikowano 15 Października 38 minut temu, Kadajo napisał(a): Tej tabletki używa się tylko w jednym momencie gry. Jak ci to napisze kiedy będzie duży spoiler. Sam się domyślisz Podpowiem ci, tylko że masz też revival pill i możesz go użyć Chodziło bardziej co trzeba użyć aby wejść do meniu wyboru. Już ogarnąłem. W tym wałaśnie momencie byłem. Ogólnie sterowanie momentami jest strasznie drewniane mimo nowoczesnego
Godlike 880 Opublikowano 16 Października Opublikowano 16 Października W dniu 15.10.2025 o 17:07, Kadajo napisał(a): Tej tabletki używa się tylko w jednym momencie gry. Jak ci to napisze kiedy będzie duży spoiler. Sam się domyślisz Podpowiem ci, tylko że masz też revival pill i możesz go użyć O kurczatko nie pamiętam tej sceny 1
Kadajo 7 418 Opublikowano 16 Października Opublikowano 16 Października W dniu 15.10.2025 o 17:49, luk21pl napisał(a): Chodziło bardziej co trzeba użyć aby wejść do meniu wyboru. A to sorki nie zrozumiałem, o co chodzi
luk21pl 42 Opublikowano 18 Października Opublikowano 18 Października (edytowane) Wie ktoś którym klawiszem wykonać kontrę The Boss po podbiegnięciu? Raz mi się udaje i Snake atakuje pierwszy a kilka razy pod rząd już nie Edytowane 18 Października przez luk21pl
luk21pl 42 Opublikowano 19 Października Opublikowano 19 Października (edytowane) Jak można zaprojektować tak gównianą walke. Normalnej rozgrywce mogę się podkraść i znokautować przeciwnika a z The boss kompletnie żadnej interakcji od placów. Nawet nie mogę skontrować ataku jak mnie zauważy Edytowane 19 Października przez luk21pl
luk21pl 42 Opublikowano 19 Października Opublikowano 19 Października 1 godzinę temu, luk21pl napisał(a): Jak można zaprojektować tak gównianą walke. Normalnej rozgrywce mogę się podkraść i znokautować przeciwnika a z The boss kompletnie żadnej interakcji od placów. Nawet nie mogę skontrować ataku jak mnie zauważy Problem rozwiązany snajperką
ODIN85 3 503 Opublikowano 19 Października Opublikowano 19 Października Tam nie ma jakiegoś samouczka na początku?
Godlike 880 Opublikowano 20 Listopada Opublikowano 20 Listopada (edytowane) Grał ktoś na spolszczeniu? Dobra jest jego jakość? Edytowane 20 Listopada przez Godlike
Rekomendowane odpowiedzi