Skocz do zawartości

Metal Gear Solid Delta: Snake Eater

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak będzie "kupa" to w cdkeys itp kluczykowniach powinno polecieć, im gorsze oceny na steamie tym szybciej cena zleci, a patrząc na brak odblokowanych klatek czy zapewne problemy optymalizacyjne to może nie być różowo.
Ja bym zagrał w trylogie- w ten cały zestaw, bo tego nie mam Remake bym zostawił na potem, by zagrać drugi raz w 3 po skończeniu tamtej kolekcji, do tego czasu powinni połatać wyjść mody czy może spolszczenie choć zapewne tutaj powinien być oryginalnie nasz język i kropka!
Czy ktoś z nas gra po polsku to jego sprawa ale to zawsze jest spoko i łatwiej szczególnie dla osób które nie uczyły się w szkole angielskiego- mam na myśli też wagarowało i nie miało zamiaru nauczyć się podstaw:E

Opublikowano

Ja w szkole miałem Ruski (kto by pomyślał wtedy ze może się jeszcze kiedyś przydać...) a jakoś się sam Angielskiego nauczyłem ;)

Ludziom się po prostu nie chce.

A jak komuś się nie chce to niech spier... to się tyczy graczy jak i producentów.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, Kadajo napisał(a):

miałem Ruski

Ostatki rosyjskiego to były w zawodówce, kumpel z podwórka tam chodził i miał rosyjski. Ja nie miałem rosyjskiego, moja mam zdawała maturę z rosyjskiego. W podstawówce od 5 klasy miałem angielski, potem w liceum ang z niemieckim, z niemieckiego coś kojarzę ale nie używam go na tyle by coś gadać i rozumieć. Angielski jest wszędzie forum, napisy w anime, gry, a nawet czytałem książki, cały ostatni sezon Gry o Tron oglądałem z ang napisami. Rozumiem 60-90-100% zależnie od tekstu. Nie rozmawiam po ang więc tutaj nie mam praktyki, najbliższa okazja będzie pogadać we wrześniu jak będę u siostry, to z jej chłopakiem, bo ja po niemiecku nie bardzo. YT to posiłkuję się napisami z racji moich problemów ze słuchem, często nagranie jest słabej jakości albo bełkocze pod nosem, to nie każdego dobrze zrozumiem bez napisów. Bo ja słyszę A a powiedział B.

Opcje na bogato:wariat:

obraz.thumb.png.89a60161bb7829cd45c3b4dadfe6b2a2.png

Edytowane przez Reddzik
Opublikowano
39 minut temu, Kadajo napisał(a):

Właśnie dlatego nie rozumiem jak można nie rozumieć dziś angielskiego, ten język jest wszędzie.

Kiedyś było go więcej i bieglej ogarniałem. Właśnie dzisiaj prawie wszędzie jest lektor, (ha tfu dubbing). 

Opublikowano

Tylko, ze z tym polskim to jakie ma byc inne rozwiązanie - geolocking i brak sprzedaży w PL skoro nie ma w naszej wersji języka? 

jeżeli wydawcy by mieli do wyboru: spolszczenie albo brak premiery to szybko byśmy nie dostawali wielu gier bez uzywania jakiś VPNów itd. a juz zwłaszcza w gałęzi indie. 

dobrze, ze na nasz rynek trafiają gry nie po polsku

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, SmogSmok napisał(a):

Gra podobno nie ma Denuvo więc wiecie...

bgJUL9K.gif

Więc wszyscy zainteresowani w tym wątku i tak zagadają mimo ceny 250 zł :E 

Wszyscy mają nowego MGS mam i ja :E

Edytowane przez Godlike
  • Haha 1
Opublikowano
6 minut temu, SmogSmok napisał(a):

Gra podobno nie ma Denuvo więc wiecie...

Dlatego tutaj ciągle jest kręcenie nosem jak wychodzi coś z denuvo.. Zauważyłem że to wcale nie biega o ubijanie wydajności tylko o to ze nie można zagrać za friko  :) 

• Upvote 1