tomcug 2 440 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia Witajcie, Od tej pory wszelkie odnośniki do konkurencyjnych polskojęzycznych portali o komputerach są automatycznie "odlinkowywane", tak że nie da się w nie kliknąć, ale w dalszym ciągu można sobie je skopiować i przejść do nich ręcznie. Ponieważ w regulaminie oficjalnie jest wpisany zakaz umieszczania takowych, alternatywą było ich automatyczne usuwanie całkowicie, więc myślę, że taki wariant będzie dla Was korzystniejszy. 3
kamilos69 316 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia (edytowane) test https://www.komputerswiat.pl https://www.purepc.pl Chyba nie rozumiem ocb Edytowane 3 Stycznia przez kamilos69
raven555 265 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia Czy to dotyczy też takich stron jak np Megawrzuta.pl , gdzie ludzie wrzucają logi i np stron z antywirusami i kto wpadł na ten pomysł ??, ale lepszy rydz niż nic
kamilos69 316 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia (edytowane) No i poza purepc to serwis ithardware nie ma na polskim poletku konkurencji o tematyce komputerowej Ps. A telefony/smartfony mogą być? Edytowane 3 Stycznia przez kamilos69
tomcug 2 440 Opublikowano 3 Stycznia Autor Opublikowano 3 Stycznia 18 minut temu, kamilos69 napisał(a): test https://www.komputerswiat.pl https://www.purepc.pl Chyba nie rozumiem ocb Spróbuj kliknąć na "link" do PPC i zobacz, czy zadziała Póki co usuwanie href obejmuje wspomniany portal oraz benchmark.pl. 1
raven555 265 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia KS normalnie działa w przeciwieństwie do PPC
tomcug 2 440 Opublikowano 3 Stycznia Autor Opublikowano 3 Stycznia Jak wyżej, na razie na liście są dwa portale, KŚ nie jest.
tomcug 2 440 Opublikowano 3 Stycznia Autor Opublikowano 3 Stycznia Owszem, proste i skuteczne rozwiązanie
kamilos69 316 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia (edytowane) 4 godziny temu, raven555 napisał(a): KS normalnie działa Komputer Świat to nie jest ABSOLUTNIE ŻADNA KONKURENCA. A "broń panie boshe" nie mylić z poralem o komputerach. To jest serwis dla dzieci robiony przez początkujących praktykantów sprzętu 3 godziny temu, tomcug napisał(a): Jak wyżej, na razie na liście są dwa portale, KŚ nie jest. Ten drugi to jaki? Edytowane 3 Stycznia przez kamilos69
tomcug 2 440 Opublikowano 3 Stycznia Autor Opublikowano 3 Stycznia 5 godzin temu, tomcug napisał(a): Póki co usuwanie href obejmuje ... oraz benchmark.pl. Ten.
sniper76 155 Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia @kamilos69 "Komputer Świat" ...dosłownie żart nawet po zalogowaniu występuję problemy
Keller 726 Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego Nie wiem gdzie wrzucić. Czy tylko tak jest u mnie? Twitter też poblokowany z linkowania. Do tego nic nie widać bo są czarne napisy. Możecie to zmienić na ciemnym motywie? @tomcug
tomcug 2 440 Opublikowano 19 Lutego Autor Opublikowano 19 Lutego 4 godziny temu, Keller napisał(a): Twitter też poblokowany z linkowania. Nic nie jest blokowane, niestety z niektórymi linkami do X jest okresowo problem z osadzaniem i ew. wyświetlaniem. Admin przyglądał się sprawie, jego zdaniem nie można niczego poprawić po naszej stronie, żeby to wyeliminować całkowicie.
Keller 726 Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego 11 minut temu, tomcug napisał(a): Nic nie jest blokowane, niestety z niektórymi linkami do X jest okresowo problem z osadzaniem i ew. wyświetlaniem. Admin przyglądał się sprawie, jego zdaniem nie można niczego poprawić po naszej stronie, żeby to wyeliminować całkowicie. A kolor tych napisów? Bo czarne na szarym tle to nic nie widać.
tomcug 2 440 Opublikowano 19 Lutego Autor Opublikowano 19 Lutego 33 minuty temu, Keller napisał(a): A kolor tych napisów? Bo czarne na szarym tle to nic nie widać. Gdzie to dokładnie jest wklejone?
Keller 726 Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego 4 minuty temu, tomcug napisał(a): Gdzie to dokładnie jest wklejone? W tematach polityka/ukraina ludzie często twittera wrzucają. np
tomcug 2 440 Opublikowano 20 Lutego Autor Opublikowano 20 Lutego @Keller U mnie te wpisy normalnie się wczytują, może to kwestia jakiegoś dodatku przeglądarki (np. adblock).
Keller 726 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego 12 godzin temu, tomcug napisał(a): @Keller U mnie te wpisy normalnie się wczytują, może to kwestia jakiegoś dodatku przeglądarki (np. adblock). A patrzysz na PC? Ja mam Firefox. Bo na tel mi działa, ale na PC nie. Odkąd mam Win11 to coś problem jest. Adblocka wyłączałem dla forum.
Keller 726 Opublikowano 22 Lutego Opublikowano 22 Lutego W dniu 21.02.2025 o 07:35, tomcug napisał(a): Screen jest z PC. Zdiagnozowałem to. Miałem ścisłą ochronę prywatności w Firefox, więc nie pluginy. 1
Rekomendowane odpowiedzi