VK_KHR_ray_query na GTX 1660 Ti i SUPER
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez JDM · Opublikowano
Czyli AG276QZD ma matrycę starszej generacji niż w/w i dlatego jest najtańszy? Jeśli tak, to odpada, dzięki. -
Przez jagular · Opublikowano
Nie Przepis na udane szybkie zdjęcie to: możliwie największe opanowanie sprzętu tak, aby się nie zastanawiać co i jak przestawić. Kadr nie będzie czekać na to, aż zdecydujesz co chcesz ustawić, więc musisz umieć to robić szybko; oraz wybór właściwych ustawień - część przed zaczęciem robienia zdjęcia, część w momencie robienia zdjęcia; oraz wybór właściwego kadru. To ostatnie jest najważniejsze, bo techniczna jakość nie wystarczy żeby zainteresować. Nie szukaj schematu, algorytmu, tylko zrozumienia co za co odpowiada i kiedy jest przydatne. Nie ma żadnej opcji zawsze użytej, nie ma żadnej opcji nigdy nie używanej. -
Przez Pawlos · Opublikowano
Co tak słabo ? Przygotujcie się na 16 k i będzie git -
Przez userKAMIL · Opublikowano
Pooglądałem trochę materiałów z ostatnich dni i chyba się skuszę. Dobrze to wszystko wygląda tylko ta nieszczęsna walka... -
Przez bbandi · Opublikowano
UP - polecam zagrać w Tesla Effect: A Tex Murphy Adventure PC, gra z 2014 ale zrobiona w starym stylu z żywymi aktorami a sam Murphy oczywiście genialny i jest nawet do niej spolszczenie, bardzo mi się podobała i wiem że już czegoś takiego nie będzie ...
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi