Wybory prezydenckie 2025 - 18.05.2025 r. / 1.06.2025 r.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Pentium D · Opublikowano
Fajny cooler wyrwałem w śmiesznej cenie brakuje tylko wentylatorów i tej blaszki do przykręcenia. Sprzedałem wraith Prism za 60 zeta a tego za 45 kupiłem. Ktoś zgadnie co to za model chłodzenia? -
Przez musichunter1x · Opublikowano
Kupiłem do czasu zwrotu w oknie 2h, aby zobaczyć jak wygląda sytuacja z 8GB Vramu na ustawieniach z PS5 Pro, bo nikt tego nie testuje... Bez problemu trzyma 60fps w 1440p z DLSS quality, czyli tej samej rozdzielczości bazowej co PS5 Pro z RT - 4k robione z 1080p. Potem przełączę się na 4K z DLSS Performance, a 30 minutowy test zrobiłem na sterownikach z 5 stycznia - 591.74, instalują się najnowsze. Natomiast sam wygląd z RT jest dość marny jeśli chodzi o odbicia w "otwartych" przestrzeniach. Jeśli nie nagromadzi promieni z poprzednich klatek to jest lipa, ale niewiele jest takich scen. Sprawdziłem na szybko youtube z PS5 Pro i są takie same niestabilności obrazu, ale rtx3060ti gddr6x daje radę jeszcze z RT HIGH ze spadkami do ~55fps i może uda się wymusić RR w RT.... Po prawej to zrzut oświetlenia w ruchu, ustawienia od Digital Foundry - RT normal, DLSS Q 1440p itd. Nic dziwnego że wyłączyli RT w ruinach na PS5 Pro. Na RT High jest tylko trochę lepiej, ale nie zrobiłem zdjęcia. Może tam RR miałby co poprawiać, bo na RT normal niewiele zostaje do uratowania. W pół godziny dotarłem do otwarcia drzwi i początku drugiego fragmentu Leona, pomijając cutscenki. Leon jest dość ociężały, parowanie dość proste i silny atak siekierą (parowanie + atak) nie wiem czy coś zmienia. Znając wszystkie mechaniki i pamiętając o parowaniu będzie to kaszka z mleczkiem na standardowych poziomach trudności. Uciekanie przed dużym potworem jako Grace jest dość żałosne w moim przypadku... Od razu zauważyłem że jest wolniejszy ode mnie, łatwo to oszukać zmianą trasy i od razu widać kiedy ma zaprogramowane nas nie widzieć lub wiadomo że znika do kolejnego skryptu... Ogromna przepaść względem Alien Isolation, ale pozostałe fragmenty Grace powinny być lepsze. -
Przez MaxaM · Opublikowano
Rozumiem, że sam byś lepiej zidentyfikował tysiące celów w wrogim kraju, bez pomyłek, wszystkie byłyby aktualne -
Przez huudyy · Opublikowano
Przecież większość tych wysokich cen to nie jest wyłącznie kwestia Orlenu, tylko głównie chytrości właścicieli stacji, którzy zwęszyli biznes i nabijają sobie marżę na panikarzach, tak, jak to było 4 lata temu przy agresji Rosji na Ukrainę.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi