Skocz do zawartości

Wybory prezydenckie 2025 - 18.05.2025 r. / 1.06.2025 r.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
10 minut temu, crush napisał(a):

Czyli lepiej żebym nie poszedł, czy poszedł i zagłosował na Nawrockiego albo Mentzena? 🤔

Najlepiej pojsc i oddac niewazny glos zakreslajac kilku dla podbicia frekwencji (oddanie pustej karty to zly pomysl)

Opublikowano
28 minut temu, ryba napisał(a):

To wykaz wreszcie, ze on ma poprarcie pisu i dostaje od nich kase.

W celach rozrywkowych to co innego, niz w celach ideologicznych :E

To niech się zajmie tematami dobrymi dla Pudelka, a nie sportem na którym się kompletnie nie zna lub na polityce.

28 minut temu, ryba napisał(a):

W celach rozrywkowych to co innego, niz w celach ideologicznych :E

To niech się zajmie tematami dobrymi dla Pudelka, a nie sportem na którym się kompletnie nie zna lub na polityce.

Opublikowano
15 minut temu, Winter napisał(a):

Tak samo moge powiedziec Tobie - przestac komentowac innych, bo sie kompletnie na niczym nie znasz.

Opublikowano
4 minuty temu, ryba napisał(a):

Tak samo moge powiedziec Tobie - przestac komentowac innych, bo sie kompletnie na niczym nie znasz.

Ale ja na tym nie zarabiam.

Opublikowano
1 godzinę temu, Winter napisał(a):

To pochwal się na kogo ty zagłosowałeś. Też się pośmiejemy.

to nie jest śmieszne ze ktoś na zakłamanego homofoba konfo  ruskiego chce głosować to  przykre

Opublikowano (edytowane)
56 minut temu, ryba napisał(a):

Raczej nie dostaje wprost. On jest PiSowi dość przychylny przede wszystkim. 

Poza tym to matoł, który czyta tylko nagłówki. Sprytny, bo lawirował wokół PiS bardzo spyrtnie, ale wiedzy za wiele to nei ma.

Jest kwintesencją tego wszystkiego co jest złe z mediami. Nie ma pojęcia, wiedzy, ale ma zdanie i prezentuje je, a radosna grupa jełopów upupia sobie jego opinie.

Edytowane przez GordonLameman
  • Upvote 5
Opublikowano
Godzinę temu, Winter napisał(a):

Raczej kto go ogląda to jest debilem. Nie ma większego koniunkturalisty od Stanowskiego w Polsce. Jemu się wydaje, że on jest jakimś sumieniem narodu, a jest jedynie aroganckim zakochanym w sobie dupkiem.

i tu sie zgodze bezwzglednie

Opublikowano
3 minuty temu, ryba napisał(a):

Czyli pizdeczka z Ciebie, bo zle oceniasz i nie zarabiasz :E

Ja przynajmniej nie musiałem prezesowi w dupę wchodzić latami i robić za klauna dla patologii.

Opublikowano
2 minuty temu, GordonLameman napisał(a):

Jest kwintesencją tego wszystkiego co jest złe z mediami. Nie ma pojęcia, wiedzy, ale ma zdanie i prezentuje je, a radosna grupa jełopów upupia sobie jego opinie.

jest esencja dzisiejszej niezbyt bystrej i słabo wykształconej populacji spermiarzy 

Opublikowano
2 minuty temu, GordonLameman napisał(a):

Raczej nie dostaje wprost. On jest PiSowi dość przychylny przede wszystkim. 

Poza tym to matoł, który czyta tylko nagłówki. Sprytny, bo lawirował wokół PiS bardzo spyrtnie, ale wiedzy za wiele to nei ma.

To sie zdecydujcie wreszcie, bo jeden twierdzi ze dostaje wprost od Pisu, drugi ze dostaje, ale na okolo. Przychylnosc Pisowi? Znajac jego tworczosc w 100%, tego nie widac.

3 minuty temu, Winter napisał(a):

Ja przynajmniej nie musiałem prezesowi w dupę wchodzić latami i robić za klauna dla patologii.

Idz do jakiejs pracy, bo L4 na Ciebie zle wplywa.

Opublikowano
Teraz, ryba napisał(a):

To sie zdecydujcie wreszcie, bo jeden twierdzi ze dostaje wprost od Pisu, drugi ze dostaje, ale na okolo. Przychylnosc Pisowi? Znajac jego tworczosc w 100%, tego nie widac.

Chyba sobie jaja robisz :E 

Jak PiS coś odjebie --> Stano czeka, wspomina 5 minut, a poza tym pamiętacie że platforma robiła tak samo?

jak inni coś odjebią --> Stano krytykuje

• Like 1
Opublikowano
6 minut temu, ryba napisał(a):

I

przeciez to pisowski czopek w najczystszej postaci - włazi w pupe pisowi bez wazeliny a jajeczka liże konfie ot co taki stanowski nie wiadomo jaki 

• Upvote 2
Opublikowano

Proponuje zainteresować sie postulatami Szumlewicza, który jako jedyny chce większej równości między kobietami a mężczyznami a nie przywilejów dla kobiet.
Chce zlikwidować też 800+, czy uprzywilejowanie zawodów jak rolnik, gornik.

Opublikowano
39 minut temu, Keller napisał(a):

Proponuje zainteresować sie postulatami Szumlewicza, który jako jedyny chce większej równości między kobietami a mężczyznami a nie przywilejów dla kobiet.

Szumlewicz? TEN Szumlewicz?

Opublikowano

Stanowski to jest centro-prawicowy oportunista. Gość znalazł sobie niszę na tej takiej "cool" prawicy. Dla psycho-prawicy czasem powie coś co im odpowiada, czasem z nich drwi i zbiera za to baty.

Powiem szczerze, że ja nie wierzę w jakieś jego wielkie kontakty z PiSem. Podejrzewam, że opozycja jakby coś konkretnego miała to dawno by go już grillowała w związku z jego zasięgami.

Błędem opozycji jest właśnie brak próby podkupienia go. Bo czy to się komuś podoba czy nie i czy godzi w czyjeś standardy dziennikarskie - tacy ludzie mają branie. Klasyczni dziennikarze własnymi rękami zdemolowali swoją wiarygodność. Stanowski jest właśnie skutkiem ubocznym tej farsy.

Opublikowano (edytowane)
5 godzin temu, Winter napisał(a):

Cisza wyborcza to i tak najgłupsze co można było wymyślić. Szczególnie w internecie.

Zgodzę się. Ale dura lex, sed lex.

5 godzin temu, Spl97 napisał(a):

Kolega tylko się zapytał, jak tu jest, gdyż nie wiedział.

Tylko sobie żartuję :) Nie mam nic złego na myśli.

4 godziny temu, ryba napisał(a):

Najlepiej pojsc i oddac niewazny glos zakreslajac kilku dla podbicia frekwencji (oddanie pustej karty to zly pomysl)

Oddawanie takich głosów tylko wydłuża pracę komisji, bo trzeba wpisywać dodatkowe rzeczy do protokołów. A elektorat naprawdę fajne kwiatki wrzuca do urny.

Ja na razie nie wiem, na kogo zagłosuję. Bliżej wyborów poczytam sobie programy wyborcze i zrobię test Latarnika.

Edytowane przez Áltair
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Camis napisał(a):

Szybko zmieniłeś zdanie?, w II miałeś zagłosować na Trzaska %-)

Tak w drugiej na Trzaskowskiego jeżeli będzie Trzaskowski vs Nawrocki, ale tylko dlatego że nie wolno dopuścić aby PiS miał prezydenta i większość w sejmie za 3 lata 

5 godzin temu, Keller napisał(a):

I takich ludzi powinno się dopuścić do "władzy" a PiS KO PSL lewicę itd wywalić na śmietnik bo już "rządzili" i nic z tego dobrego nie wyszło 

Edytowane przez voltq
  • Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Totek napisał(a):

Ja oddaje nieważny glos, umwam ręce od tego cyrku :faja:

Fajnie jak by autor ankiedy dodał opcje "oddaję głos nieważny" 

Jaki jest sens logiczny oddania głosu ?

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...