Problem z podpięciem monitora do laptopa.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez galakty · Opublikowano
@SebastianFM I 4000 też to dostaną prawda? Sam jestem ciekawy na ile się poprawi wydajność i jakość obrazu, bo taki CP2077 to przecież wali szumem po oczach aż miło, ale jakoś to się pomija -
Przez Suchy211 · Opublikowano
@Bono_UG No to właśnie napisałeś, że źródła i rozwiązanie problemu należy szukać gdzie indziej niż w przepisach o ruchu drogowym. A przynajmniej przede wszystkim gdzie indziej. -
Przez areczek1987 · Opublikowano
4090 się kręci w okolicy 33k a 36k jak patrzę(zależy czy łączny czy graphic). To coś na azocie. -
Przez Kamiyanx · Opublikowano
A mogą w sumie coś zrobić? Bo ta prawicowa fala de facto nie wynika z jakichś logicznych/racjonalnych czynników. Tak jak Trump nie rozwiąże problemów Amerykanów, tak AfD nie uzdrowi Niemiec. Ba, nawet masz przykład we Francji, że faktyczne próby uzdrowienia systemu powodują opór. Naprawdę ciekawi mnie, w którym momencie to naprawdę pierdyknie. Bo chyba obecnie żaden kraj Zachodu nie potrafi urealnić swoich dochodów. Też śmieszne jest to w kontekście demografii, bo obecnie zrzucamy wszystkie kredyty na kolejne pokolenie Trans to ludzie jak każdy inni. Chociaż wydaje się, że padają teraz ofiarą pewnych wydarzeń, jak niegdyś Żydzi. Ogólnie to martwi mnie, jak obecnie łatwo się stygmatyzuje dane grupy społeczne. A wydawać by się mogło, że ludzkość wyciągnęła jakieś wnioski z II wojny światowej. Ba, ja sam się czuję stygmatyzowany, bo nie mam 180 cm wzrostu i słyszę, że bez tego to nie facet -
Przez SebastianFM · Opublikowano
@galakty, jakaś poprawa pewnie będzie dzięki nowemu DLSS Ray Reconstruction korzystającemu z nowego modelu.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi