dannykay 621 Opublikowano 16 Stycznia Opublikowano 16 Stycznia Hej. Kupię jakąś tanią płytę pod ryzena 5 2600. Coś jak b450 tomahawk, gigabyte aorus. Jeśli masz jakiś dodatkowy osprzęt w postaci np pamięci RAM, to też napisz.
Bojar 8 Opublikowano 16 Stycznia Opublikowano 16 Stycznia Płyty nie mam ale jakbyś chciał 4x8GB DDR4 3200 od corsair to możemy się dogadać
Bojar 8 Opublikowano 16 Stycznia Opublikowano 16 Stycznia LPXy Zestaw 3000 i 3200 natomiast po ręcznej zmianie na 3200 w obu setach działało to tak u mnie przez ostatnie 2 lata. Wystawione na olx za ~240 ale wiadomo że na forum można się dogadać
musichunter1x 1 315 Opublikowano 16 Stycznia Opublikowano 16 Stycznia Ekhm, ram poleciał w dół i wątpię żeby forumowicze ze stażem o tym nie wiedzieli... <240 zł za 32gb to chleb powszedni. https://www.pepper.pl/promocje/pamiec-ram-patriot-viper-steel-32gb-2x16gb-ddr4-3200mhz-cl16-971634
Bojar 8 Opublikowano 16 Stycznia Opublikowano 16 Stycznia (edytowane) Wypadłem z obiegu, zaraz poprawie cene na coś bardziej aktualnego Edit: Przeglądając olx'a i allegro to ceny podobne do moich - rynek się chyba trochę popsuł albo dobra promka była Na forum oddam za 150 + kw, na olx niech sobie wisi za 200 Edit2: Nieaktualne Edytowane 17 Stycznia przez Bojar
CryptTM 404 Opublikowano 17 Stycznia Opublikowano 17 Stycznia @dannykay napiszę Ci to samo, co innym wcześniej - rynek używanych mobo na AM4 to istny dramat. Ludzie chcą za używane mobasy po parę lat tyle, co nowe w sklepie. Normalnie sam szukałem i ktoś tu z forum również, po 2 miesiącach dałem sobie spokój i kupiłem nową płytę na A520 za 230zł i Tobie też polecam tak zrobić. Odpuść używkę, kup nówkę bieda-płytę właśnie na A520/B450 i ciesz się sprzętem. Szkoda życia na szukanie używek. 1 1
dannykay 621 Opublikowano 18 Stycznia Autor Opublikowano 18 Stycznia (edytowane) Przemyślałem i tak zrobiłem. Kupiłem nową płytę za 250zl. To ma być do kompa dla mało wymagającego użytkownika, więc zamówiłem mobo asrocka z promo na morelach. Edytowane 18 Stycznia przez dannykay 1
Rekomendowane odpowiedzi