Windows 8.1 DRM
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Kabor · Opublikowano
Według tego co podałeś dla mojego matematycznego mózgu oczywistą datą premiery PS6 jest rok 2028 -
Przez Send1N · Opublikowano
Wyżej napisałeś "zmieniłem tylko konfigurację" i napisałeś to tak jakbyś skonfigurował na stronie tego lapka od DM z 8gb pamięci dlatego o tym wspomniałem sam windows zajmie ci zaledwie z 30gb więc przemyśl czy dopłata do większego dysku niż 500gb jest warta do tego typu zastosowań o jakich wspomniałeś, między 60hz 300n a 165hz 400n różnica będzie taka że ten drugi będzie miał wyższą maksymalną jasność matrycy a wyższe odświeżanie odczujesz też przy poruszaniu kursorem myszki czy scrollowaniu stron Natomiast zdecydowanie największa różnica wychodzi dopiero podczas grania między ekranem 60-75hz a 120hz lub wyżej -
Przez Doamdor · Opublikowano
https://www.computerbase.de/artikel/grafikkarten/nativ-vs-dlss-4-5-vs-fsr-upscaling-ai-leser-blindtest-auswertung.96165/ -
Przez Harry191919 · Opublikowano
Ok, jasne. Planowałem min. 16 GB (czy to 1x 16GB czy 2x 8GB) z możliwością rozbudowy w przyszłości, bo ceny RAMu są dosyć wysokie... a może kiedyś będzie troszkę taniej No i może jednak dysk 1TB by się przydał od razu: https://allegro.pl/oferta/laptop-lenovo-thinkbook-16-g8-ial-16-intel-core-ultra-7-16-gb-1000-18126908620 No i pytanie czy chcę dopłacić 900 zł za lepszy ekran i baterię w DM O ile potrafię sobie wyobrazić jak długo może laptop pracować na baterii (45 Wh vs 73 Wh) tak nie za bardzo wyobrażam sobie różnicę w ekranach, bo nie mam zbyt dużego doświadczenia (60 Hz / 300 nitów vs 165 Hz / 400 nitów).
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi