MarkZ22 0 Opublikowano 23 Stycznia Autor Opublikowano 23 Stycznia inaczej na drugim i 4 slocie mam mogłem pomylić
Iri 68 Opublikowano 23 Stycznia Opublikowano 23 Stycznia (edytowane) Czyli tak jak być powinno... a2 b2 to 2 i 4 slot czyli dwa jasno szare. Edytowane 23 Stycznia przez Iri
MarkZ22 0 Opublikowano 23 Stycznia Autor Opublikowano 23 Stycznia (edytowane) wywala mnie na obu kościach sloty też zmieniałem z 2 na 4 chciałem stary ram włożyć to komputer się włączał ale sygnał dalej nie szedł do monitora myszki itd Edytowane 23 Stycznia przez MarkZ22
Send1N 4 162 Opublikowano 23 Stycznia Opublikowano 23 Stycznia Godzinę temu, Iri napisał(a): Szczerze? Odpuściłbym ten dysk na SATA jako systemowy i zainstalował na m.2. Vero + dysk systemowy zasilany z kabla sata = to może być dobry trop @MarkZ22
MarkZ22 0 Opublikowano 23 Stycznia Autor Opublikowano 23 Stycznia Chciałem wymienić ramy na stare ale nie działało włożyłem corsarze i teraz też nie działa świeci się tylko czerwona lampka na płycie głównej dram Dobra wyciągnąłem i włożył i już działa
Iri 68 Opublikowano 23 Stycznia Opublikowano 23 Stycznia (edytowane) Teraz to już sam się pogubiłem na czym Ci działa ,a na czym nie. Pisałeś ,że na jednej kości Ci śmiga i nadal tak jest? Sprawdziłeś tą drugą osobno i jaki efekt? Wsadziłeś stary ram i już działa? To znaczy nie ma bsod? Pytanie jaki sens w ogóle trzymania systemu na ssd sata jak jest m.2 2tb. Logiczne jak nie ma slotu m.2 ale jak jest to po co system ładować na takiego paździerza. Edytowane 23 Stycznia przez Iri
Send1N 4 162 Opublikowano 23 Stycznia Opublikowano 23 Stycznia To swoją drogą ale bardziej patrzyłem przez pryzmat problemów z zasilaniem sata przez Vero, chociaż wtedy dysk po prostu stawałby się niewidoczny zamiast tych objawów co ma autor, mimo wszystko przeszło mi przez myśl że to może być jakiś trop
MarkZ22 0 Opublikowano 23 Stycznia Autor Opublikowano 23 Stycznia corszarze wkładałem osobno i oba wywalają bsod chciałem sprawdzić stary ram czy będzie mi wywalało bsod ale komputer nie chciał się włączyć 2 godziny temu, MarkZ22 napisał(a): Chciałem wymienić ramy na stare ale nie działało włożyłem corsarze i teraz też nie działa świeci się tylko czerwona lampka na płycie głównej dram Dobra wyciągnąłem i włożył i już działa chodziło mi o to że w ogóle nie chciał się włączyć komputer na tych corsarzach
Iri 68 Opublikowano 24 Stycznia Opublikowano 24 Stycznia (edytowane) Pokaż fotę jak masz to złożone. Dziwne ,że wkładasz inny ram i komputer się nie włącza... dałeś mu czas żeby się kilka razy zresetował na starym ramie? Czy w ogóle się nie odpalał? Jaki to był ram? @MarkZ22 I jak? Edytowane 4 Lutego przez Iri 1
Rekomendowane odpowiedzi