byniu 0 Opublikowano 24 Stycznia Opublikowano 24 Stycznia Mam karte graficzna Nvidia geforce rtx4070 super 012gb nie moge zainstalowac sterownikow nie wiem dlaczego do tej karty mogłby mi ktos pomoc dlaczego nie moge prosze o pomoc
CryptTM 404 Opublikowano 24 Stycznia Opublikowano 24 Stycznia A jakie "sterowniki" chcesz instalować?
byniu 0 Opublikowano 24 Stycznia Autor Opublikowano 24 Stycznia do karty graficznej po prostu zebym miał graficzna Nvidia geforce rtx4070 super 012gb bo mi nie wyswietla
Palladino1990 39 Opublikowano 24 Stycznia Opublikowano 24 Stycznia Z tego co wnioskuje po screenie to odepnij kabel od integry Radeona i wepnij do GeForce i będziesz mógł.
byniu 0 Opublikowano 24 Stycznia Autor Opublikowano 24 Stycznia Nie rozumiem moglbys wytlumaczyc to albo podeslac filmik o co chodzi
maxmaster027 892 Opublikowano 24 Stycznia Opublikowano 24 Stycznia 26 minut temu, byniu napisał(a): Nie rozumiem moglbys wytlumaczyc to albo podeslac filmik o co chodzi https://www.nvidia.com/pl-pl/drivers/details/237747/ pobierz stery podepnij HDMI /DP do karty grafiki nie do płyty główniej (to te wejscie poziomo [nie pionowo]) Sflashuj sobie najszybszy bios (żartuje), zainstaluj MSIafterburner(https://www.msi.com/Landing/afterburner/graphics-cards 4.6.5) daj +100MHz core i 1000Mhz pamieć. Miłej gry
byniu 0 Opublikowano 24 Stycznia Autor Opublikowano 24 Stycznia nie rozumiem mozna prosciej albo jakies zdjecia>? z gory dziekuje jestem poczatkujacy z gory dziekuje
Pan Mateoo 454 Opublikowano 25 Stycznia Opublikowano 25 Stycznia zrodlo: internet zanim napiszesz kolejne zapytanie zastanow sie czy jest sens je pisac. dodatkowo jesli masz problem to zrob zdjecie tylnej czesci komputera i umiesc tutaj inaczej ciezko bedzie ci pomoc. jesli wiec chcesz pomoc to daj zdj z tylu 2
kamilos69 316 Opublikowano 25 Stycznia Opublikowano 25 Stycznia @CryptTM Zdziwisz się 8 godzin temu, AndrzejTrg napisał(a): Wyczuwam... Ja też 1
CryptTM 404 Opublikowano 25 Stycznia Opublikowano 25 Stycznia Musiałbyś już być prawdziwie nieogarniętym człowiekiem, żeby nie dać sobie z tym rady lub klientem "japka"
AndrzejTrg 2 752 Opublikowano 25 Stycznia Opublikowano 25 Stycznia @Pan Mateoopo pytaniu autora, myślisz że będzie w stanie wrzucić zdjęcie w Internet? Drzemie wiara w Tobie mocna 😁 pomijając fakt który wyczuwamy 🙂 1
miro 711 Opublikowano 25 Stycznia Opublikowano 25 Stycznia (edytowane) 12 godzin temu, maxmaster027 napisał(a): flashuj sobie najszybszy bios (żartuje), zainstaluj MSIafterburner chłop nie wie gdzie kabel wsadzić, a ty mu każesz afterburnera instalowaći UV robić, zlituj się śmichy, hihy, ale nie on pierwszy i nie ostatni jakoś dzwoni do mnie znajoma że Michałkowi (syn ) przestał działać komputer, bo robili remoncik, on wszystko rozpiął, potem złożył i nie działa. od słowa do słowa i to samo, wpiął się w płytę, a że ma 7500f to obrazu niet.. Edytowane 25 Stycznia przez miro 1
Send1N 4 190 Opublikowano 25 Stycznia Opublikowano 25 Stycznia (edytowane) @miro ja miałem taki telefon od ojczyma syna znajomej rok temu że było malowanie ścian w pokoju i nagle młodemu komputer nie działa bo niechcący zawadził nogą o skrzynkę co mogło "siąść" ? przywiózł patrze a w bocznej blasze od strony backplate cpu totalne wgniecenie w chłodzeniu arctica wyłamany jeden z dwóch zaczepów mocujących a procesor wybity z socketu przyklejony do stopki chłodzenia widać było że zeznania nieprawdziwe i zakopał młodemu celowo w skrzynkę z buta w nerwach,wystarczyło naprawić zaczep grubszą trytytką, procka ułożyć w sockecie i po robocie, jeszcze napiwek 50zł dostałem bo chłop w ostrym szoku był, komputer kupiony za kasę biologicznego Edytowane 25 Stycznia przez Send1N 1
byniu 0 Opublikowano 25 Stycznia Autor Opublikowano 25 Stycznia OK OK dziekuje bardzo za pomoc za wszystko dziekuje juz ogarnelem o co chodzi jestem wam wdzieczny dzieki za wszystko dobrze ze sa jeszcze ludzie ktorzy pomoga za darmo malo takich jest dziekuje trzymajcie sie i zdrowka zycze wam
byniu 0 Opublikowano 25 Stycznia Autor Opublikowano 25 Stycznia Zrobilem tak jak mowiliscie zmienilem ten kabel do karty graficznej ale wtedy mam czarny ekran i nic nie moge zdzialac dlaczego ?
Pan Mateoo 454 Opublikowano 25 Stycznia Opublikowano 25 Stycznia Upewnij się ze w OSD wybrane jest odpowiednie wejscie albo autodetekcja czyli: w panelu ustawien monitora (guziik na monitorze) upewnij sie ze wybrales odpowiednie HDMI1/HDMI2/autodetekcja guziki jakos tak wygladają i sa z tylu monitora: zdjecia z neta Jesli chcesz rozwiazać problem w pare minut to nagraj film telefonem w ktorym pokazujesz przod i tyl komputera (jednostki) i kabli, ktore idą z komputera do monitora.
byniu 0 Opublikowano 25 Stycznia Autor Opublikowano 25 Stycznia To tak wyglada 75950525581__C9721D62-AFA7-4C16-A37D-393EA1C7EE24.MOV chce jak naszybciej rozwiazac problem co mam zrobic?
ryba 1 246 Opublikowano 25 Stycznia Opublikowano 25 Stycznia Jesli kabel to DP to sprawdz na innym porcie. Kwestia tego czy plyta glowna i karta graficzna sa sprawne, karta poprawnie osadzona w slocie i podlaczone zasilanie.
Mar_s 2 226 Opublikowano 25 Stycznia Opublikowano 25 Stycznia @byniu Winter, a chcesz perma na oba konta? Bo to się da zrobić od ręki.
Mar_s 2 226 Opublikowano 25 Stycznia Opublikowano 25 Stycznia Nudzi mu się na banicji, zapomniał tylko że mamy wgląd w ip.
byniu 0 Opublikowano 25 Stycznia Autor Opublikowano 25 Stycznia Witam znalazłem przyczny kabel nie miał wszystkich takich srebrnych rzeczy dziekuje wam za pomoc wszystko juz działa jak nalezy ja nie jestem zadne Winter,jestem osoba ktora była w potrzebie
Rekomendowane odpowiedzi