Problem z podlaczeniem GPU-Display Karta graficzna
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Zachy · Opublikowano
Tu trzeba trochę pozytywniej patrzec. Ci co zlozyli zamowienie sa pierwsi w kolejce zeby karty otrzymac Cenowo tez maja lepsza sytuacje niz Vi ktorzy musza teraz polowac Kolejna sprawa nie musza latac jak porabani po sklepach i wyczekiwać dostepnosci Ake natura polaka to narzekac zamiast pozytywow szukac -
Przez PiPoLiNiO · Opublikowano
@lukadd No nie, nie było mnie. Wtedy byłem bardziej konsolowy. Ale nadal uważam, że może dzięki temu następnym razem ktoś się zastanowi zanim kliknie kup teraz Po tym co dziś napisali ja już wiem, że tej karty nie będzie. Doskonale wiedzą, że przyjdzie 0 sztuk, więc już zaczęli skręcać w winę dystrybutora, a jutro albo w środę, obwinią go całkowicie Zapomną, że podali nam że wszystko umówili z producentem A nawet jeśli jakimś cudem dostaną i wyślą, to dalej nie zmieni faktu, że karta miała być 31 stycznia u mnie -
Przez Hard Reset · Opublikowano
To nie jest hipokryzja , DLSS3 na moim RTX3060Ti to shit , nie używam. AMFM2 + natywne 120FPS działa bardzo fajnie, używam . -
Przez hubio · Opublikowano
@lokiju Myślę, że jednak na nasze szczęście na to to nawet Trump się nie zgodzi bo nawet jego własny elektorat by go za to znienawidził. Mamy wciąż w USA dobrą prasę dzięki pomocy Ukrainie, Wałęsie i Papieżowi. Całą zimną wojnę Amerykanie mocno kibicowali Polsce. Nie sądzę aby oddali Polskę pod rosyjską strefę wpływów... No i nie wiem jak prawnie wyglądałoby niby usunięcie Polski z NATO bo chyba nie istnieje nawet taka procedura.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi