Problem z podlaczeniem GPU-Display Karta graficzna
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez huudyy · Opublikowano
Jakbyś szukał inwestora to daj znać, widzę w tym żyle złota XD -
Przez GordonLameman · Opublikowano
muszę iść w ten biznes zatem -
Przez unadarek · Opublikowano
Nie ameby a pierwsze skurw.... które dostają zapewne przykaz od drugich odgórnych skurw... żeby od startu odrzucać gwarkę można by powiedzieć takie czasy ale nie, czasy są dobre to ludziska to kawał ku.... , przykład naoczny miałem może z 3-4 miesiące po premierze lga 1700 , trafił do mnie asus tuf z690 d4 wifi, płyta raz lub 2 razy dziennie zamrażała system nawet na pulpicie (sprawdzane na kilku różnych cpu ,grafikach,pamieciach,zasilaczach,dyskach) po odesłaniu na gwarkę płyta oczywiście wróciła z adnotacją że uszkodzenie fizyczne noż kur... cyrk jakich mało, na mobasie koło otworu montażowego chłodzenia była ledwo widoczna ryska która defacto nawet myślę nie uszkodziła tego lakieru ani laminatu a co dopiero ścieżki moim patrzałkom ukazała się naklejka mała okrągła z zieloną strzałką wskazująca te miejsce zarysowania tak asus oznacza sobie miejsca gdzie coś dojrzy i z czasem właśnie na róznych forach widziałem jeszcze takie naklejeczki u ludzi dla których sławetny asus odje.... takie nr. .
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi