7800x3d
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez wojtek-mm30 · Opublikowano
Włączone mam wszystkie prawidłowe, ale niestety nie ma podglądu zrzutu na tym zdjęciu w dolnej po prawej części komunikatu. Czy to wina aktualizacji Windows 11? -
Przez JeRRyF3D · Opublikowano
Czyli trzeba po trupach iść na udry. Nie chcę kasy. Chcę GPU lub jego odpowiednika "z dziś". -
Przez Seeba03 · Opublikowano
Wszystko jest zależne od wybranej wersji w konfiguratorze. W przedliftowej wersji wnętrza w standardzie jest goły plastik, ale też można mieć go przełamanego aluminium, drewnem, czy wstawką z mikrofibry: W polifcie wnętrza w standardzie jest szmatka jak we flotowej Octavii. Mikrofibra to także opcja: -
Przez JeRRyF3D · Opublikowano
Wszyscy wlaźli na wiesia? Niezłe te graby z NR... IMO. https://www.facebook.com/groups/dawnwalkerpl/permalink/1403245101876012/ -
Przez Kyle · Opublikowano
Na forum TechPowerup ktoś taki post wstawił: Temat: DO NOT RMA YOUR MSI CARDS ... czyli dali starą kwotę z faktury/rachunku, przy obecnie znacznie wyższej wycenie - to już zaczyna się robić typowe (niedawno o RAM ktoś pisał, że zareklamował, chyba dwie kości, z której jedna byłą uszkodzona i dostał jakieś grosze - bardziej się opłacało sprzedać jedną sprawną). Także ... uważajcie, bo ciekawe czasy mamy.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi