[S] RTX 2060 6GB Founders
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez ghostdog · Opublikowano
Zobaczymy jak będzie. Degradacja to powinno być minimum. Choć dla takiego klubu powrót będzie szybki, załatwią to w jeden sezon (araby za dużo zainwestowali aby uciekać z MC). Mnie rozwaliła informacja, że Alvaro Morata gra w II lidze (Leganes). Przecież on ma 33 lata. -
Przez CLOWN · Opublikowano
Bardziej po polsku i potocznie to oznacza, że za własną kasę o ile zgodzą się inni w okół ciebie i pozwoli gmina itp. -
Przez Lameismyname · Opublikowano
Patrząc, że potrzebuje czołgu wśród monitorów, to qdki odpadają ze względu na powłokę. Nie wiem jak jest z QD Penta Tandem - jeżeli jest tutaj normalna, to mógłbym się skusić. @CajraX Widzę, że czytasz. Poświeć cenne 2 minuty swojego życia i obrysuj swoje zacieki w paint'cie. Jestem bardzo ich ciekawy. -
Przez ptys · Opublikowano
nie muszą, jakiś mały incydent na granicy, tfusk wprowadza stan wyjątkowy i wybory przesuwają o 150dni chyba że nas wciągną w konflikt to zostają te szuje u władzy tak długo jak coś w skarbcu zostanie -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Ale ty jesteś jak ta dziewczyna co musieli wyciąć asfalt i został jej na ręce Ano szkoda. Powinien mieć zarzuty i dozor policyjny. Szybko go złapali. Tu nie można mieć zarzutu do prokuratury. A tu znowu wychodzi chłopski rozum, niewiedza i prawicowe zaślepienie. Jak ktoś jest wariatem to nim jest i nie można go sądzić jako zdrowego. Większość ludzi z IQ powyżej 100 to rozumie.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi