GordonLameman 8 476 Opublikowano 2 Maja Autor Opublikowano 2 Maja Godzinę temu, Mar_s napisał(a): A jednak, a tak się śmiali z tej Anny Marii, mazel tov! Autokorekta - miało być “żonie w ciąży” Moze kiedyś Apple dogoni moje palce
GordonLameman 8 476 Opublikowano 2 Maja Autor Opublikowano 2 Maja (edytowane) Dzisiaj pizza z grilla I ostatnia: Edytowane 2 Maja przez GordonLameman 1
Dimazz 569 Opublikowano 2 Maja Opublikowano 2 Maja żadnego kreta na podwórku aż dziwne. Ja tylko chodze i rozgrabiam kretowiska
GordonLameman 8 476 Opublikowano 2 Maja Autor Opublikowano 2 Maja 46 minut temu, Dimazz napisał(a): żadnego kreta na podwórku aż dziwne. Ja tylko chodze i rozgrabiam kretowiska Miałem w zeszłym roku - odłowiłem go żywołapką, ale zdechł zanim wróciłem z roboty 44 minuty temu, ryba napisał(a): @GordonLameman Siatka przeciw kretowa pod trawa? Brak. To jeden z błędów które popełniłem przy budowie i trawniku 15 minut temu, Winter napisał(a): Lewaqa nie ruszają. Za to podgryzają prawactwo, bo żywią się robactwem
GordonLameman 8 476 Opublikowano 10 Maja Autor Opublikowano 10 Maja Dziś 4 pizze, ale tylko dwa rodzaje. 1. Mozarella, pistacje, mortadela włoska, rukola, burrata 2. Mozarella, cebula czerwona, czosnek, pieczarki, salami Milano/Spianata.
jagular 669 Opublikowano 13 Maja Opublikowano 13 Maja Burgery, pizze...fuj, byście coś zdrowszego pojedli, prawdziwego białeczka, a nie jakieś banały: 2 1
ODIN85 3 503 Opublikowano 13 Maja Opublikowano 13 Maja Przecież to tylko haczyk na naiwnych turystów. Tego nikt tam nie je
jagular 669 Opublikowano 13 Maja Opublikowano 13 Maja Ależ oczywiście że się je. To normalna przekąska, chociaż lepiej smakują (nam) koniki polne, niż świerszcze. 2
lukadd 2 915 Opublikowano 22 Maja Opublikowano 22 Maja (edytowane) Wołowina zmielona, cebulka, pomidory, trochę pieczarek, ryż, mozzarella, czosnek i przyprawy. Już zapomniałem jakie to dobre i proste. Lata tego nie jadłem. Edytowane 22 Maja przez lukadd 1
Camis 5 896 Opublikowano 28 Maja Opublikowano 28 Maja W dniu 13.05.2025 o 16:35, jagular napisał(a): O i pewnie jeszcze na Trzaskowskiego głosujesz?!. 1
lukadd 2 915 Opublikowano 9 Czerwca Opublikowano 9 Czerwca Śniadanko. Jajcownica z duszoną cebulką i cukinią + kanapeczki do zagryzienia 1
lukadd 2 915 Opublikowano 9 Czerwca Opublikowano 9 Czerwca Do jajecznicy zero takich dodatków Ketchup, majonez, musztarda etc. to biorę tylko jak obok leżą jeszcze jakieś parówki czy inne kiełbachy 1
GordonLameman 8 476 Opublikowano 21 Września Autor Opublikowano 21 Września Dziś był dzień steka 🥩 (i trochę kurczaka dla wybrednych). 2x polędwica sezonowana (selgros, dostawca: ABP) 2x new york strip z polskiej jałówki (bbq.pl) 1x ribeye (bbq.pl) no i dwie piersi z kurczaka Steki grillowane na gazie, przyprawione tuż przed grillowaniem. Wykończone masłem czosnkowym i rozmarynem. podane z puree i świeżą surówką. Wysmażone na medium rare, medium i medium to well. Zrobione tak, żeby goście spróbowali różnego stopnia wysmażenia i różnych smaków 2 1
lukadd 2 915 Opublikowano 22 Września Opublikowano 22 Września Dostałem ostatnio taką patelnię w prezencie Ciężka sprawa, ~6.5 kilograma wagi wraz z pokrywką https://ostry-sklep.pl/patelnia-zeliwna-gleboka-z-pokrywa-30-cm-lodge 1
ODIN85 3 503 Opublikowano 23 Września Opublikowano 23 Września Wow ja nigdy więcej jak 100zł nie dałem za patelnię 1
GordonLameman 8 476 Opublikowano 23 Września Autor Opublikowano 23 Września Z niedzielnych steków trochę zostało więc zrobiłem z nich Phillycheese steak 2 1
huudyy 2 853 Opublikowano 23 Września Opublikowano 23 Września Weź tego w moto blabli nie wrzucaj, bo cię na własnym grillu spalą 1
GordonLameman 8 476 Opublikowano 5 Października Autor Opublikowano 5 Października (edytowane) Dwie propozycje śniadaniowe 1. Ciabatta/pasta z twarogu i awokado/jajko/szczypiorek 2. Tostowana brioche/podsmażoną mortadella/jajko/szczypiorek Edytowane 5 Października przez GordonLameman
Rekomendowane odpowiedzi