Komputer nie widzi drukarki
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez leven · Opublikowano
Dobra, tutaj link z mojego Googledrive z filmikiem: https://drive.google.com/file/d/1Crekt_SYZ6ew36E625VM7aWfq0_ehX5P/view?usp=sharing -
Przez Kris194 · Opublikowano
Ukończyłem dodatek "Serca z Kamienia" i powiem szczerze, że o ile na początku wydawał mi się wręcz dramatycznie słaby to od pewnego momentu zaczął wciągać jak bagno. Z pewnością mi zapadnie w pamięć na długo tak jak wątek Krwawego Barona w podstawce. CDPR pokazuje co można stworzyć przy niewielkim budżecie i za niewielką cenę. Tak właściwie to pod względem wsparcia swojego tytułu po premierze przebili nawet Rockstara, który kompletnie odpuścił sobie dodatki do singla. Swoją drogą ten fragment to niezły troll -
Przez leven · Opublikowano
Tak, jak piszecie. Wcześniej uparłem się na DLSS Q w opcjach gry i preset M w NIP. No bardzo ładnie to wyglądało, tylko jak by płynności brakowało pomimo ponad 60FPS W końcu, po przeczytaniu Kadajo, że warto ustawić w grze (Wiedźmin 3) DLSS na performance i przypisać prest L, to już cud się gra Trzeba pokombinować samemu. -
Przez Grolshek · Opublikowano
Rany dzięki za przypomnienie. Jak tu się teraz czysto zrobiło bez tej niebieskiej kupy -
Przez Elvis79 · Opublikowano
OLX roztrzyga spory teraz bardziej na korzyść kupujących czy sprzedających? Ponoć jak dostali karę teraz bardziej "trzepią" sprzedających? Sprzedałem gościowi kartę pamięci 2tb do Xboxa, wpłacił kasę i nie minęła godzina jak mi pisze że chce anulować bo się żona dowiedziała o zakupie i mu jazdę robi 😁 ale może polecić chętnego kumpla 😁, ja mu na to że paczke wysyłam i niech zgoni kumplowi i po problemie 🤪 Myślę kij najwyżej nie odbierze i wróci do mnie a ten odebrał i teraz najlepsze - założył zgłoszenie że przedmiot uszkodzony, wrzucił fotę i napisał "Witam testowałem 3 razy i transfer spada nagle nie utrzymuje zapisywanej danej prędkości Przesyłam zdjęcie plamy na dysku !! Mają dziwny odcień". Zgłoszenie odrzuciłem i do olx odpisałem, że karta kilka lat w konsoli była nie wyciągana to pojawiła sie plama/odbarwienie co widoczne bylo na moim zdjęciu z ogłoszenia i nie ma wpływu na działanie i wysyłałem sprawną I myślę ze gościu wymyśla problem bo się rozmyślił z zakupu już niedługo po nim i na dowód screeny rozmowy z nim z bajką o żonie, kumplu 😁
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi