GPU 2000-4000zł
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez diki · Opublikowano
W sumie ja mam dysk m2 512gb.. wiec można go też użyć bo wystarczy na jakiś czas I może tą kwotę dołożyć do grafiki? -
Przez bbandi · Opublikowano
Polecam sprawdzić demko Solasta 2 taki rywal Baldurs Gate, wygląda ładnie, grałem kiedyś w jedynke i była fajna, gra z prawdziwymi zasadami D&D -
Przez LeBomB · Opublikowano
Napisałem wyraźnie Takie słowo klucz, gdzie cena spadła poniżej 5,2 zł. To że były to jakieś totalne incydenty, na jakichś zadupiach nie zmienia faktu, że nawet jak było po 5,20 czy 5,60 zł to relacja do ceny ropy na rynku i ceny hurtowej była bardzie rzeczywista niż w 2022 i 2023 roku i to było głównym przesłaniem całej wypowiedzi. -
Przez Zas · Opublikowano
Powinni jakieś scripted-docu o tym nakręcić. Byłoby lepsze niż "Pamiętniki z wakacji". Że też wam się chce... że też tym ludziom się chce. Dziwny jest ten świat... -
Przez ju-rek · Opublikowano
To kupuj. https://www.proshop.pl/Plyta-glowna/GIGABYTE-X870-AORUS-STEALTH-Plyta-glowna-AMD-X870-AMD-AM5-socket-DDR5-RAM-ATX/3437076?_gl=1*1f4r8bi*_up*MQ..*_gs*MQ..&gclid=Cj0KCQjw37nNBhDkARIsAEBGI8Mv9pGRLkphJeJRktOiK1ng_mTCcsS_EFaViLBko9DJ3BpmOEuZc-AaApLrEALw_wcB&gbraid=0AAAAAC2W_Xm8wFtia5VFi3VIr1vIx-Mzb
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi