Pytanie o sklep GearBest
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Lameismyname · Opublikowano
Ja miałem PTMa na 7500F, potem na 9800X3D. Zmarnowałem 2 PTMy za ~40zł, a i tak finalnie siedzę teraz na paście. W tym hobby nie istnieje założenie "na lata" - głupia zmiana mobo, chłodzenia, procka i już znowu czyszczenie i nakładanie. Rozsądek podpowiada PTM na gołe rdzenie GPU czy tam CPU w laptopach. IHS tylko pasta i to jak najtaniej. Ostatnio był Thermalright TF7 2g za 7,20zł z wysyłką. -
Przez Badalamann · Opublikowano
A rodziny z dziećmi coś zmieniają w tym, że organizatorzy od lat dopuszczają do udziału a nawet sami zapraszają środowiska skrajnie prawicowe, rasistowskie i faszystowkie? Jak i sami tacy są, przynajmniej część. Faszyści jak i rasiści sami mają rodziny i dzieci. Nie są od tego mniej źli. P.S. A sam marsz czy nawet szerzej działania skrajnej prawicy przy wsparciu pisowców praktycznie zniszczyły już całkowicie to święto. Nie bez winy są też media, idące za sensacją, w efekcie czego głównym tematem jest jeden konkretny marsz. I to już kilka dni wcześniej i później. -
Przez Doamdor · Opublikowano
Chyba najlepsza oferta za bardzo dobry model Inno3D GeForce RTX 5080 iCHILL X3 16 GB - 4749 zł. https://allegro.pl/oferta/karta-graficzna-nvidia-inno3d-geforce-rtx-5080-ichill-x3-16gb-gddr7-dlss4-17671409987# @Kadajo 5090 to nie jest, ale jest model premium. -
Przez Radio Tirana · Opublikowano
A ty jak zwykle otwierasz wątek, aby wylać porcję swojego zmagazynowanego jadu. Mam nadzieję, że trochę ci ulżyło. -
Przez azgan · Opublikowano
O.K, to jeszcze inaczej https://www.purepc.pl/asus-rog-nuc-mini-9-nowa-wersja-niewielkiego-zestawu-komputera-otrzyma-procesor-amd-ryzen-9-9955hx3d
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi