Zestaw pod 5090 Astral
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
-
Najnowsze posty
-
Przez janek25 · Opublikowano
https://www.x-kom.pl/p/1484040-laptop-14-msi-prestige-14-ai-d3mg-ultra-x7-358h-32gb-1tb-win11p-oled.html#Specyfikacja -
Przez 209458 · Opublikowano
Rozdmuchujesz sprawę. Postępowanie jest o nieostrożne obchodzenie się z bronią. Jeżeli faktycznie pistolet upadł i zaczął sam z siebie losowo strzelać to trzeba sprawę wyjaśnić. Teraz trafił ściganego ale przecież mogło polecieć na kogoś ze swoich, albo jego samego. Artykuł też podkreśla, że żołnierze działają w pewnej pustce prawnej, bo ani poprzednia władza ani ta nie postarała się o odpowiednie przepisy. A że postrzelony pozywa, no ma prawo, pewnie wiele nie ugra, ludzie się lubią sądzić o różne rzeczy. Pewnie nawet ne wiesz jak często więźniowie pozywają więzienia o różne rzeczy,często po prostu z nudów, bo rozprawa to jakaś odmiana, a nawet wycieczka -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Nie mam ale nawet bym tego nie sprawdzał na limicie gpu ale tam gdzie głównie gram czyli cod różnice da się dostrzec nawet na tak słabej karcie jak 5070 bo cod pod tym względem ma piękny silnik i nawet łyka 16 rdzeni w cod, a warzone ograniczał 7800xd i głównie dla tej jednej gry zmieniłem plus dla zabawy 🤗 -
Przez huudyy · Opublikowano
https://x.com/MON_GOV_PL/status/2017192114916860166 -
Przez MadDog · Opublikowano
CUDA, CUDA ogłaszają No dobra. Po niecałych 3 latach wracam do obozu zielonych. Dziękuję ci AMD za to, że pokazałeś właścicielom poprzedniej generacji wielkiego FUCKa. W nagrodę jedzie do mnie PNY 5080 OC. Ale co by nie mówić to AMD przywróciło sporo dobrego do swoich kart. Generalnie nie narzekam na swojego Szafirka 7900XT ale jak dalej będą robić takie numery to niestety nic się nie zmieni. AMD dalej będzie w czarnej dupie. A swoimi posunięciami sprawiają tylko, że ludzie będą się od nich dalej odwracać. No nic, moja karciocha wleci do komputera syna. Chłopak się ucieszy bo dostanie fajny prezent na urodziny. Jego 3070ka zostanie jako rezerwa albo puszczę ją za jakieś psie pieniądze. Albo poczekam jak rynek kart graficznych załamie się całkowicie to może sprzedam za dobrą kasę?
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi