Roman_PCMR 866 Opublikowano 29 Lipca Opublikowano 29 Lipca @pijoter100 Zobaczymy. Jak wprowadza P2W to znikam z serwerow
galakty 3 312 Opublikowano 29 Lipca Opublikowano 29 Lipca Coooo? Taka fajna giereczka na rozluźnienie i już sprzedana?
galakty 3 312 Opublikowano 12 Sierpnia Opublikowano 12 Sierpnia Chętnie wrócę do LE, szybko do endgame się dochodzi i spróbuję nowej klasy 1
Dominix 403 Opublikowano 15 Sierpnia Autor Opublikowano 15 Sierpnia https://forum.lastepoch.com/t/last-epoch-beneath-ancient-skies-patch-notes/78635/2 2
wrobel_krk 851 Opublikowano 15 Sierpnia Opublikowano 15 Sierpnia Kiedy startuje? Pewnie zneo się pogra 2+3 tygodnie offline na szybko;)
galakty 3 312 Opublikowano 16 Sierpnia Opublikowano 16 Sierpnia Czemu offline? Ja wolę jednak do gildii wstąpić, szybko gear się buduje.
wrobel_krk 851 Opublikowano 16 Sierpnia Opublikowano 16 Sierpnia Bo jak nie ma fajnych aktywności multi to wole full offline. Szybko się gra. Szybko się wszystko ładuje. Możesz biegać w mieście. No a jak no chcesz pograć następna postacią można edytować save;) i np zaliczyć wszystkie misje. Zrobic reset postaci bez strat itp albo nawet 1 jak Ci się kampania znudzi itp 1
galakty 3 312 Opublikowano 17 Sierpnia Opublikowano 17 Sierpnia Hmmmm jest edytor do LE? To teraz rozumiem, w końcu mógłbym zobaczyć jak to jest mieć full gear bo większość itemów z dobrym LP nie istnieje
wrobel_krk 851 Opublikowano 17 Sierpnia Opublikowano 17 Sierpnia Nie ma edytora chyba aktualnego, to są pliki które się da edytować jak się na jakieś pojęcie. jestem programista to mi nie straszne.
galakty 3 312 Opublikowano 17 Sierpnia Opublikowano 17 Sierpnia Jest mod do gry, lel https://www.nexusmods.com/lastepoch/mods/4?tab=description
Dominix 403 Opublikowano 17 Sierpnia Autor Opublikowano 17 Sierpnia W jeden dzień robisz cały content i uninstall, a potem czekać na kolejny sezon 1
wrobel_krk 851 Opublikowano 17 Sierpnia Opublikowano 17 Sierpnia Ja gram aż trafię na ścianę wtedy jakoś boost można sobie zarzucić. Np wymaksowac ligę, co by trzeba chyba miesiąc gribdowac 1
galakty 3 312 Opublikowano 17 Sierpnia Opublikowano 17 Sierpnia Mnie jedynie irytuje że nawet z gildią nie da się zrobić inspirational gearu, po prostu takie itemy nie istnieją. I tu może bym sobie edytora użył faktycznie, żeby poczuć jaka moc drzemie ostatecznie.
Roman_PCMR 866 Opublikowano 20 Sierpnia Opublikowano 20 Sierpnia Jak tam? Gotowi na nowy sezon? Urlop w pracy wziety? Kobieta u tesciowej? Dzieci na kolonii?
pijoter100 32 Opublikowano 20 Sierpnia Opublikowano 20 Sierpnia Toć to podobno na kilka h grania gierka
Roman_PCMR 866 Opublikowano 20 Sierpnia Opublikowano 20 Sierpnia No nie, mozna grac ile wlezie. End game jest bardzo ciekawy i dlugi raczej
galakty 3 312 Opublikowano 20 Sierpnia Opublikowano 20 Sierpnia Ja pewnie z 20h spędzę w tym sezonie jeśli się wkręcę, czasu mało bo kończę remont i przeprowadzka od piątku ale coś tam pyknę
Dominix 403 Opublikowano 21 Sierpnia Autor Opublikowano 21 Sierpnia Jak na takie studio to niezly wynik. 2
galakty 3 312 Opublikowano 21 Sierpnia Opublikowano 21 Sierpnia Ja chyba pójdę w Abomination Necromancer, trochę Judgement Paladin kusi ale chwilę grałem w sezonie 2 więc czas na coś nowego. 1
wrobel_krk 851 Opublikowano 21 Sierpnia Opublikowano 21 Sierpnia Nic nie mówicie że to juz dzis o 18 start 1
Dominix 403 Opublikowano 21 Sierpnia Autor Opublikowano 21 Sierpnia bylo juz dawno podawane co i kiedy 2
Rekomendowane odpowiedzi