PV Deye + Magazyn 10kWh - nie ładuje do końca
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez sideband · Opublikowano
U mnie tak jest, że nie mam kiedy wziąć urlopu gdybym go wziął w całości to 3msc mógłbym nie pracować Także wybacz, ale nie bardzo -
Przez Send1N · Opublikowano
Skoro mnie oznaczyłeś i chcesz znać moją opinię to kup tą plombę i zostaw to w spokoju, w razie czego jakby coś się stało to będziesz miał gwarancję bo teraz nie masz ani gwarancji ani spokojnej głowy HS na poziomie 95c w tym modelu może i jest wyższy niż powinien być ale nadal jest w normie, jak z biegiem czasu zacznie przekraczać grubo 100 stopni to wtedy odeślesz i może uznają bo jakbyś wysłał teraz to na 99% karta wróci do ciebie z informacją typu "nie stwierdzono usterki" -
Przez KajtekF1 · Opublikowano
Poleci ktoś jakąś dobrą baterię i przejściówkę do kart micro sd z Allegro do konsoli Psp 3004? -
Przez Klakier1984 · Opublikowano
Czasem trzeba być realistą. Żyjemy w wolnym kraju gdzie o zatrudnieniu nie decydują parytety, kolor skór, wzrost czy waga. Chcąc nie chcąc decyduje o tym pracodawca. który jeżeli to uzna za stosowne w pierwszej kolejności będzie patrzył na kwalifikacji ale równie dobrze najważniejszy może być dla niego rozmiar miseczki i dokładnie według tego kryterium dobierze swoich współpracowników. -
Przez floppy · Opublikowano
Po urlopie znalazłbyś czas ? jak by to kosztowo wyglądało ?
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi