Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja rozumiem @Winter

Straszny rak panuje na tym forum szczegolnie w watkach politycznych. Potem toksyczni userzy tacy jak gordon wciskaja swoje przekonania do kazdego innego watku i tematu a moderzy temu przyklaskuja. 

Szkoda gadac. Ja poprostu rozdaje ignory i nie czytam wiadmosci od facetow w rurkach. 

Opublikowano
59 minut temu, crush napisał(a):

Blokowanie użytkowników i usuwanie konta jest dla pip i miękiszonów.

Przejmujesz się tym co Ci Warszawski Trump, asystencina z nadmiarem wolnego czasu między obsługą klientów wypisuje? 🤔

Mam Ci pokazać mój log ostrzeżeń i blokad otrzymanych od Mar_s? 🫠

Opublikowano
2 minuty temu, ryba napisał(a):

Farmazonisz teraz jak @Umpero ze on sie wcale w politycznym nie wypowiadal xD

Rybeńko, polecam zapoznać się z inwektywami w moim kierunku najpierw. Jakoś mody nie reagują na to.

Opublikowano

To nie jest przedszkole, zebys mowil cokolwiek o innych. Stwierdziles, ze nie obrazasz innych, to pokazalem ze tak nie jest. Sa inne formy odpowiadania oponentowi. Ale co ja bede prawilniakowi z emigracji tlumaczyl.

Opublikowano
3 minuty temu, ryba napisał(a):

To nie jest przedszkole, zebys mowil cokolwiek o innych. Stwierdziles, ze nie obrazasz innych, to pokazalem ze tak nie jest. Sa inne formy odpowiadania oponentowi. Ale co ja bede prawilniakowi z emigracji tlumaczyl.

Przede wszystkim nie lubię być pouczany przez ryby, które same mają problem z kulturą wypowiedzi. :E

• Mar_s zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...