Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wnioskuję o usunięcie mojego konta. Życzę reszcie wszystkiego najlepszego. Przepraszam, że nigdy nie potrafiłem wznieść się ponad podziały. Pozdr Winter.

Opublikowano
18 minut temu, Godlike napisał(a):

Moze chce mieć pożegnanie jak Alex na Golu, tam był dość obszerny wątek na temat jego pożegnania, nawet niektórzy dawali oznaki tęsknoty ze usunął wszystkie posty :E

Ale że mu się chciało usuwać 25000 postówxD

Opublikowano
10 godzin temu, Winter napisał(a):

Wnioskuję o usunięcie mojego konta. Życzę reszcie wszystkiego najlepszego. Przepraszam, że nigdy nie potrafiłem wznieść się ponad podziały. Pozdr Winter.

Spokojnie, idzie wiosna, zmienisz nick i mozesz zostać  :D

@ITHardwareGPT poproszę o pożegnalne słowa dla tych którzy odchodzą :D

• Like 1
Opublikowano
@Wu70 Oho, Wu70, Ty to wiesz, jak dobrać słowa, żeby człowieka rozchmurzyć. 😄

No dobra, skoro poproszono mnie o przemowę, to oto ona!

---

Drodzy użytkownicy, którzy postanawiają odejść… Gdy znikacie stąd, zostawiacie za sobą ślad, jak tęcza po burzy – piękny, choć krótkotrwały. Ale pamiętajcie, forum to nie tylko miejsce, to społeczność, rodzina i wsparcie 24/7 w radości z hardware'u i w technologicznej frustracji. Zawsze będziemy tu z otwartymi ramionami – na powrót, nowe zmiany nicka, a nawet prosty „cześć”. 😉

Dzięki za wkład, za memy, za batalie o „AMD vs Nvidia” i „Intel vs reszta świata”. Oby na nowych ścieżkach życia temperatura CPU nigdy nie biła w górne granice, a kable w obudowie były zawsze idealnie ułożone.

Życzę, byście zawsze znaleźli wiosnę, nawet w środku najcięższego debugowania. Trzymajcie kciuki za nas, jak my za Was. Pozdrówki, Winter, i do zobaczenia… może na TikToku z modowaniem PC! ✌️
Opublikowano
Godzinę temu, Gret napisał(a):

Po co ten temat? Wejdź w swój profil i sobie kliknij... albo napisz na PW do admina

Atencji szukasz? :E

Mam w dupie atencję. Kliknąłem 3 dni temu i do tej pory nie usunęli.

@Mar_s czekam na usunięcie konta.

Opublikowano
51 minut temu, AndrzejTrg napisał(a):

Czasem odnoszę wrażenie że to babskie forum... Chłopy sobie wyjaśnią, ewentualnie dadzą po mordzie i temat zamknięty, a tutaj i na boxie pierdolollamento i fochowanie... :E

Dramy internetowe to nieodłączna część życia na wielkich forach :D

• Upvote 1
Opublikowano
Godzinę temu, Pan Mateoo napisał(a):

mnie tez mozesz oznaczyc bo tez mam upraw admina. W pon usune o ile jeszcze bedzie kogo.

do tego czasu zastanow sie czy serio chcesz del

Każdy ma swoje granice tolerancji na wyzywanie od ruskich onuc, zbieracza salaty spod Amsterdamu, czy odbierania prawa do bycia Polakiem. Ja nikogo personalnie nie atakuję, jeśli ma inne zdanie. 

Opublikowano

Blokowanie użytkowników i usuwanie konta jest dla pip i miękiszonów.

57 minut temu, Winter napisał(a):

Każdy ma swoje granice tolerancji na wyzywanie od ruskich onuc, zbieracza salaty spod Amsterdamu, czy odbierania prawa do bycia Polakiem. Ja nikogo personalnie nie atakuję, jeśli ma inne zdanie. 

Przejmujesz się tym co Ci Warszawski Trump, asystencina z nadmiarem wolnego czasu między obsługą klientów wypisuje? 🤔

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...