Prośba o usunięcie konta.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez huudyy · Opublikowano
jemu to się konkretnie ulało wczoraj, chyba było bliskie spotkanie z Johnym. -
Przez Pavel87 · Opublikowano
Cenega potwierdziła, że zajmie się dystrybucją gry w naszym kraju i gra otrzyma polską lokalizację -
Przez galakty · Opublikowano
No wręcz przeciwnie, topki i najmocniejsze karty piszczały najmocniej czasem Pobór prądu + wysoki FPS i był koncert. Ale oczywiście tanie też piszczą. U mnie RTX 2060 Zotac piszczał jak cholera, a Gainward 4070Ti nie (znaczy nie słyszę bo wentylatory zagłuszają, coś tam z pewnością piszczy) -
Przez jagular · Opublikowano
Wbrew pozorom, pod niektórymi względami Indie są bardziej ekologiczne i produkują mniej śmieci od zgromadzeń w Europie. Problemem, który według mnie jest duży (wszędzie) są plastikowe butelki po wodzie. Ale w Indiach istnieje cały biznes zbierania plastiku i przeróbki go ponownie. To kraj, w którym można się utrzymać ze zbierania plastiku. Śmieci i odpadów łącznie pozostawiono tam kilkadziesiąt tysięcy ton. Była specjalna brygada oddelegowana do sprzątania i złożenia miasta namiotowego, nie wiadomo jak dokładnie udało im się posprzątać. Pozostaje jeszcze jedna sprawa: zanieczyszczenie wody rzeki: to było oczywiście kosmiczne, wielokrotnie przekraczające jakiekolwiek normy. Ale w Indiach to jest normalne: Ganges w takim Varanasi (święte miejsce hinduizmu) przekracza maksymalne europejskie limity przynajmniej setki razy. I co? I nic, przynajmniej dla lokalsów Ludzie się kąpią, myją w rzece zęby, nabierają wody do ust. Co do - to sprawa skomplikowana, ale generalnie można powiedzieć, że opinie w Europie są oparte na stereotypach. Rzeczywistość bywa czasami lepsza od stereotypów, czasami gorsza. -
Przez huudyy · Opublikowano
się obudził - a zamach smoleński? Obrzucanie gównem i czekanie aż się przyklei to żadna nowość w polskim grajdole. Dziwię się KO że nie grillują Kaczyńskiego o to, że to po rozmowie z nim babka się przekręciła - modus operandi zbliżone do tego co spotkało gumowego Gowina, tyle, że ten jakimś cudem przeżył. Rozpierdziela mnie płacz WP o odcięcie od dotacji - szkoda, że tak chętnie nie opowiadali o Suwarcie
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi