Komputer modernizacja na pierwszą SP; ale nie laptak (2 k zł)
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez CzerwonyJohn · Opublikowano
Jest możliwość wsadzenia karty do physx i kartę czerwonych do grania jest coś takiego,do zrobienia? -
Przez Jaycob · Opublikowano
Nie mam pojęcia (bo nie grałem), ale znalazłem taki filmik: i wg tego: Xenoblade Chronicles: Definitive Edition Xenoblade Chronicles: Future Connected - dodatkowy epilog dostępny w edycji Definitive Edition Xenoblade Chronicles 2 Xenoblade Chronicles 2: Torna The Golden Country - prequel do drugiej części Xenoblade Chronicles 3 Xenoblade Chronicles 3: Future Redeemed - dodatek -
Przez bleidd · Opublikowano
Ale oni potrafią obniżać belkę średniakowi bo inny średniak przed chwilą skoczył 215 na HS240. Nie powinni po prostu tak tym wachlować, tylko w razie uzasadnionej potrzeby. Mierzenie wiatru po wylądowaniu to absurd jak najbardziej. Dużo nie trzeba aby czujniki zanotowały większy chwilowy podmuch i odjęły zawodnikowi punkty mimo, że on już wtedy wylądował. To co wspominasz to też problem, bo wiatr pod narty zaraz za progiem wcale nie jest korzystny a wyjdzie z pomiarów, że warunki były korzystne i minusowe punkty. -
Przez CrooV · Opublikowano
U mnie póki co ciszej na XFX 9070XT Swift niz na poprzednim 6800XT Gigabyte'a ale musze jeszcze obadać dokładniej, w takim KCD2 w trakcie loading screenow albo w trakcie przeglądania mapy potrafiły sobie nieźle zawyć -
Przez CzerwonyJohn · Opublikowano
Skalperzy jak nikt nie widzi.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi