NIXI 1 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca Witam jakie chłodzenie aio polecacie do ryzen 7600x kupiłem arctica frezzera 360 iii przyszedł uszkodzony bardzo zawiodłem się na tej marce a miałem już kiedyś leciwa 240 od arctica ii. Zwracam się o pomoc jakie aio wy polecacie? 1 1
DarkeVo 335 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca Co tam było uszkodzone? Zrób zwrot i weź drugiego arctica😅 2
Send1N 4 162 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca Kupujesz dla wyglądu czy myślisz że ten procesor wymaga chłodzenia za 3/4 jego ceny? bo jeśli wygląd nie ma znaczenia to do tego cpu wystarczy chłodzenie za 100-150zł np https://www.ceneo.pl/165197728 czy wypasiony perless assassin w outlecie morele https://www.morele.net/chlodzenie-cpu-thermalright-peerless-assassin-120-se-argb-14181485/?sekcja=outlet 1
kamilos69 316 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca (edytowane) @NIXI 9 godzin temu, DarkeVo napisał(a): Co tam było uszkodzone? Podbijam pytanie. Edytowane 18 Marca przez kamilos69
NIXI 1 Opublikowano 18 Marca Autor Opublikowano 18 Marca 8 godzin temu, kamilos69 napisał(a): @NIXI Podbijam pytanie. Najprawdopodobniej stawiam że pompka albo zapowietrzony układ w pulpicie 50/60 stopni w grach dobija do 90 stopni ok
Send1N 4 162 Opublikowano 20 Marca Opublikowano 20 Marca Przy zapowietrzeniu pompa po prostu głośniej pracuje, nie masz drastycznych wzrostów temperatury, możliwe że po prostu działała na zbyt niskich obrotach lub coś z montażem poszło nie tak... kolejna sprawawa że odpowietrzenie jest dość proste, wystarczy z uruchomioną pompką "potańczyć" troche z obudową w rekach prawo lewo lub najlepiej jak masz czym zasilić na stole z samym aio w rekach.
wkamil73 285 Opublikowano 20 Marca Opublikowano 20 Marca (edytowane) 3 godziny temu, Send1N napisał(a): potańczyć 😁 Mój zestaw waży pewnie z 20kg, chciałbym zobaczyć przeciętnego pcmr jak robi nim szejka 😅 Edytowane 20 Marca przez wkamil73 1
Send1N 4 162 Opublikowano 20 Marca Opublikowano 20 Marca To wyobraz sobie że ludzie tańczyli z full towerami z lc które ważą 2x tyle aby odpowietrzyć 2
Rekomendowane odpowiedzi