OUTLET w x-kom!
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez wallec · Opublikowano
Dlaczego nie dasz tego samego co miałeś i tylko zmniejsz taktowanie na 6000mhz? Tm5 wytrzymał 1h na 6400mhz więc musiałbyś stabilizować imc napięciami/terminacjami a 6000mhz może pójdzie na auto -
Przez DITMD · Opublikowano
A ktoś Ci broni narzekać i krytykować, dzielić się swoją opinią, jaka by ona nie była? Ja nie mam z tym żadnego problemu, to co mi się podoba, Tobie nie musi, i vice versa. Co innego krytykowanie na podstawie swoich doświadczeń z danym tytułem, a co innego bezmyślnie pastwienie się nad nim oparte o jakieś uprzedzenia, filmiki z neta, albo opinie innych osób. -
Przez JeRRyF3D · Opublikowano
No trochę Cię chyba ponosi Kolego. Tak zaciekle bronić wyimaginowanej, nieistniejącej niczym Hulk... postaci z gry, żeby obrażać w takim stylu realnych userów forum, tylko dlatego, że mają inne zdanie? I co to ma być? To jest właśnie odklejka (!) i chyba wygodna kozetka u specjalisty byłaby długo zajęta. -
Przez adashi · Opublikowano
I uważasz, że w ogóle występuje taka możliwość, że dotrzyma, jak będzie miała tego trzaska w pałacu? -
Przez hubio · Opublikowano
Tu są dwie szkoły i właściwie to nawet na poziomie rozważań teoretyczno prawnych co do spraw ustrojowych. Z jednej strony dobrze jak Prezydent nie jest z tej samej opcji co władza ustawodawcza bo jest "bezpiecznikiem" przed idiotycznymi przepisami, ale z drugiej może w istotny sposób hamować sprawczość działania rządu... Więc wszystko zależy od tego kto ma władzę ustawodawczą. KO nie wyprowadzi Polski z UE ani nie podpisze braterstwa z rosją, nie zniszczy też praworządności i tego wszystkiego co robił PiS więc ja tym razem nie potrzebuję bezpiecznika, a nie chcę żeby KO miała pretekst, że nic nie mogła zrobić przez Prezydenta... Więc ja oddam swój głos na Trzaska choćbym wolał Hołownię i niech KO przez 3 lata dotrzyma tego co obiecywała. Jak nie dotrzyma może się za 3 lata pakować.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi