OUTLET w x-kom!
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Lameismyname · Opublikowano
Można kombinować, czemu nie. Co do AOC to miałem i sobie chwaliłem oprócz tego braku możliwości ujarzmienia jasności. Żarówa niemiłosierna i wypalacz oczu. Stąd się zastanawiam czy na rynku nie pojawiło się coś lepszego z Miniledów. Mi jest potrzebny monitor czołg, a nie tekturowa limuzyna, którą trzeba co chwilę woskować i się z nią pieścić. -
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
Pokaż jakaś otwartą miejscówkę czy las, nie wiem co tam jest ponieważ nie grałem, a nie 4 ściany 🙂. -
Przez unadarek · Opublikowano
Ja powiedzmy też wolę nówki szkiełka ale ale tak prawdę mówiąc jakoś tak szczególnego wow na mnie te oledy nie zrobiły ,oczywiście wyżej opisałem mnw. co jest duzym plusem ale powtórzę się raz jeszcze ten aoc na miniledzie robi robotę to naprawdę jest dobrze dokokszona matryca va wracając do bitych jeżeli cała reszta jest sprawna i tylko jakas plamka w rogu to bez problemu idzie korzystać i qrw.. to sie często gęsto ceni 2 paczki ten msi 4k za 5 stówkek to tak sobie ale jak spadł by do 200-300 było by niezle -
Przez azgan · Opublikowano
@Kadajo podepnij proszę tego posta🏆 I szkoda że nie da się zostawić tylko futra na potworach bo tutaj najbardziej to widać Zgadza się https://ithardware.pl/aktualnosci/wiedzmin_3_171_fps_hairworks-54553.html
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi