F1 25
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez marko · Opublikowano
I jak ma się to do tego, co napisał @lesiu155? Ciśnieniomierz stwierdził nieprawidłowości. Więc idzie się do lekarza. Holter dostaje się na dobę. Więc nie rozumiem argumentu "bo co jej po holterze jak nic nie pokaże w tej chwili" Holter był juz kilka razy pod naszym dachem -
Przez paulina1992 · Opublikowano
@Send1N Zwracam niestety, zaaplikowane UV -100mV nie robi żadnej różnicy, napięcie pobór, temperatury bez zmian, w Throttle Stop ustawione PL 55/90 28 sec i zegary maks 4200Mhz, tryb zrównoważony, lapek wyje jak odkurzacz, rozaczarowanie ogromne.. jest po prostu mega głośno, a swojej krzywej wentylatora nie da się ustawić, narzucona przez Lenovo. -
Przez Lypton · Opublikowano
Czemu miałaby być winna temu, że nie pasujesz do roli? Jesteś chłopem - logiczne, że nie pasujesz. Jej winy w tym nie ma. -
Przez Jedi88 · Opublikowano
Ustawiam -10PL, -75mV, 2800 MHz na VRAM szybkiej synchronizacji i mam customową krzywą chłodzenia. Karta boostuje do ponad 3200 MHz przy 280W poboru mocy, a Ty się mnie pytasz po co to robię? Z resztą mnie tutaj też ktoś pouczył, że nie potrzeba, potestowałem i dotarło.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi