Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio też rozglądałem się za słuchawkami TWS w tej kwocie (ostatecznie kupiłem przewodowe planarne IEMy :P), więc rzucę jeszcze polecane modele, na które się natknąłem.

https://www.pepper.pl/promocje/sluchawki-earfun-air-pro-4-tws-anc-bt54-ldac-56-eur-glosnik-uboom-l-56-eur-uboom-x-112-eur-1002045

Za 56 euro masz słuchawki od dystrybutora, jeśli chodzi o fit podobno bardzo dobrze siedzą (ale wiadomo czasami indywidualnie może być inaczej). Producent reklamuje ANC na poziomie 50 dB, jak jest słychać np. w recenzji 

(jest tam porównanie do innych modeli). Z wad, to w recenzji jest poruszone, że w słuchawkach występuje efekt okluzji podczas biegu etc.

Soundcore Liberty 4 NC są teraz po ~300 zł, bywały po 230 zł. Podobno jakość wykonania i ANC trochę lepsze, dźwiękowo trochę gorsze.

Z tych co znalazłeś Audio-Technica ATH-CKS30TW+ testował Audiofanatyk (recenzja) i trafiły do polecanych więc na pewno to dobre słuchawki (mam ich poprzednika i z tego co czytałem to jego braki/problemy zostały naprawione). Z tej półki cenowej polecał też Motorola MotoBuds+ by Bose.

2 godziny temu, Godlike napisał(a):

To jest samo etui :P 

• Like 1
  • Thanks 1