Optymalizacja Windowsa
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez TheMr. · Opublikowano
Panie, my nie czytali, podpisali, a teraz każą płacić. Generalnie mało osób czytało te umowę, limity są tak niskie że nie wiem czy to jest 1% naszego eksportu mięsa do EU A to ma iść na całą Unię 180k ton drobiu rocznie limit. Polska produkuje 3.5 mln ton. 25k ton wieprzowiny limit. Polska produkuje 1.9 mln ton wieprzowiny. Prawdopodobnie mięsa z Ameryki Południowej nawet nie uświadczymy, chociaż powinno to zmniejszyć cenę steków w restauracjach z Argentyny, które są faktycznie jakościowe. O rolnictwie warzywnym nawet nie chce mi się wypowiadać, bo jest podobnie. Ameryka Południowa dostanie taki zalew naszej żywności że to nie będzie miało znaczenia a długoterminowo będziemy mogli wykręcać nowe wyniki sprzedażowe/eksportowe. Wśród znajomych szukają bardzo dużo ludzi ze znajomością hiszpańskiego, bo zrobił sie potrzebny. Penetracja rynku nie będzie łatwa, ale może się okazać dobra alternatywa. -
Przez Nex1M · Opublikowano
Hej, jeżeli mam Seasonic VERTEX PX-1200 1200W starą wersje z atx 3.0 ale dokupiłem od nich przewód 12V-2x6 https://proline.pl/kabel-seasonic-16-pin-gen-5-12v-2x6-black-600w-700mm-ss-16p-12v-2x6-600-p8122223. To wychodzi na to samo jak bym kupił nową wersje Vertexa? czy sa jeszcze jakies zmiany? Wczoraj mi przyszła RTX 5090 Aorus Master Ice za 13999, ogólnie przed oczami miałem PiPoLiNiO który kupił chyba 12 kart RTX 5090 bo zawsze cos bylo nie tak. I ogólnie jestem bardzo zadowolony bo jest naprawde cicha i cewki nie piszczą Celowo wymuszałem max obciązenie 600W i nic wszystko git. W dobie takiego kryzysu jaki sie zapowiada może się okazać że moja RTX 4090 spłaci mi jeszcze zmiane na 5090 xd Miałem jeszcze zamówioną RTX 5090 Master z KRSystem też za 13999 bo w sumie wolałbym czarną ale mi ją anulowali xd -
Przez Send1N · Opublikowano
Tak jak "wina tuska" to u niego zawsze jest winne amd, to już nawet zabawne nie jest, zbyt długo to trwa -
Przez lukadd · Opublikowano
To sobie nie puszczaj twoja sprawa Dla mnie komp, albo jest stabilny, albo nie. Swojego czasu miałem zbyt ostre nastawy, komp niby się wydawał stabilny w daily use w gierkach, ale przy długich sesjach w KCD2 8h gra w tle, granie + alt taby zaczynał crashować Sprawdzając softami masz dużo większą pewność, że nie natrafisz na problemy dłużej używając kompa, gierki są różne, miejscówki są różne, mniej i bardziej wymagające. y-cruncher potrafi wywalić już w ciągu minuty, albo kilku jak masz niestabilne za mocne zejście na CO -
Przez Kyle · Opublikowano
Mazda dobre auta robi ... poza zabezpieczeniem antykorozyjnym. Chyba ... chyba, nadal nie cynkują karoserii. Może pochodź po salonach (podzwoń) i coś utargujesz, skoro auto Ci się podoba.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi