🧊 Chłodzenie wodne 3x120 mm ARGB za 100 zł 🧊
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez GAZuOOT · Opublikowano
Bo masz np. w AB profile i do lżejszych gier lepiej załączyć sobie mocne UV, jak mocy masz nadmiar :). Nikt tutaj nie mówi o trzymaniu 5090 all time na 0.8V. -
Przez Reddzik · Opublikowano
Wpierw wskoczyło 40GB ale po sekundzie zmieniło się na to co jest wyżej, a te 40GB to zapewne "wypakowanie" gry jak się ściągnęło przed premierą, inaczej mówiąc odszyfrowanie jej. Patcha nie ma 40GB, jak ktoś ma game passa to nie może być tak, żeby każdy miał co innego. -
Przez PiPoLiNiO · Opublikowano
Tak informacyjnie jedynie, poprzedni Suprim się wyciszył po kilku dniach mimo iż był od startu cichy. Za to obecny, od 4 dni z każdym kolejnym na pulpit daje coraz bardziej Także lepiej testujcie długo i namiętnie, bo pierwsza radość i olanie tematu może spowodować że zostaniecie z piszczałką w dalszej fazie -
Jak najlepsze słuchawki bezprzewodowe z długim czasem pracy? - wybrałem HyperX Cloud Alpha Wireless.
Przez maras2574 · Opublikowano
@Kakarotto Używasz HyperX NGenuity ? Mimo użycia różnych ustawień equalizera (między innymi swoich), nie ma praktycznie żadnej różnicy Wł/wył dtsx również nic nie zmienia Też tak masz ? Sprawdzałem tylko na MUZYCE, nie wiem jak jest w grach
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi