Skocz do zawartości

Wybory prezydenckie 2025 - 18.05.2025 r. / 1.06.2025 r.

Ankieta dot. wyborów prezydenckich  

159 użytkowników zagłosowało

1. 1. Na jakiego kandydata zamierzasz oddać swój głos w wyborach prezydenckich?

• Rafał Kazimierz TRZASKOWSKI (Koalicja Obywatelska)
      56
    • Karol Tadeusz NAWROCKI (bezpartyjny, z poparciem PiS)
      10
    • Sławomir Jerzy MENTZEN (Konfederacja / Nowa Nadzieja)
      25
    • Szymon Franciszek HOŁOWNIA (Trzecia Droga / PL2050, z poparciem PSL)
      9
    • Grzegorz Michał BRAUN (Konfederacja / Konfederacja Korony Polskiej)
      7
    • Magdalena Agnieszka BIEJAT (bezpartyjna, z poparciem Nowej Lewicy)
      5
    • Adrian Tadeusz ZANDBERG (Razem)
      18
    • Artur BARTOSZEWICZ (bezpartyjny)
      2
    • Marek Marian WOCH (Bezpartyjni Samorządowcy)
      0
    • Joanna SENYSZYN (bezpartyjna)
      0
    • Maciej MACIAK (Ruch Dobrobytu i Pokoju)
      3
    • Marek JAKUBIAK (Wolni Republikanie)
      1
    • Krzysztof Jakub STANOWSKI (bezpartyjny, z poparciem PiS (?) )
      6
    • Nie wiem jeszcze, na kogo zagłosuję...
      11
    • Nie wezmę udziału w wyborach (czyli masz gdzieś przyszłość tego kraju...)
      6
  2. 2. Na jakiego kandydata zamierzasz oddać swój głos w II turze wyborów prezydenckich?

• Rafał Kazimierz TRZASKOWSKI (Koalicja Obywatelska)
      21
    • Karol Tadeusz NAWROCKI (bezpartyjny, z poparciem PiS)
      8
    • Nie wezmę udziału w wyborach...
      3

Ankieta została zamknięta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, leelooo napisał(a):

Wlasnie potwierdziles wszystko, co napisalem i zrobiles sam sobie KO cytujac moj post. nie obaliles ani jednego argumentu z mojej analizy artykułów i twoich "dowodów" :E  

Teraz przerzucasz narracje na ty tez manipulujesz bez pokazania gdzie i jak. Sek w tym, ze dalej nie odnosisz sie glownego problemu, wrzucasz emocjonalne clickbaity jako dowody, a kiedy ja punktuje brak postepowania, brak zrodeł i zero akt, to zmieniasz temat i wchodzisz w wycieczki personalne. 

Takze woltku, twoje linki sie sypia, twoje cytaty mnie chwala, a twoje argumenty, no coz... jakby ich nie bylo. :) 

Wykazałem twoja hipokryzje , ty nie majac zadnych dowodow pomawiałes nawrockiego , ja napisałem jedynie ze tutaj cytat : "z dokumentów prokuratury, do których dotarli dziennikarze TV Republika wynika, że Klementyna Suchanow była w kontakcie z Justyną W., oskarżoną o przemyt migrantów, w kontekście organizowania kierowców do ich transportu."

Znów się skompromitowałeś jedyne co potwierdziłem i obaliłem to twoja hipokryzje i bezpodstawne pomówienia  , z mojej strony nigdzie nie było manipulacji i pomówień tylko oparcie się na tym co przedstawili dziennikarze którzy dotarli do dokumentów prokuratury 

A to ze zrobiła to PiS-owska republika to inna sprawa 

Edytowane przez voltq
Opublikowano
Teraz, voltq napisał(a):

Wykazałem twoja hipokryzje , ty nie majac zadnych dowodow pomawiałes nawrockiego , ja napisałem ze cytat z dokumentów prokuratury, do których dotarli dziennikarze TV Republika wynika, że "Klementyna Suchanow była w kontakcie z Justyną W., oskarżoną o przemyt migrantów, w kontekście organizowania kierowców do ich transportu.

Znów się skompromitowałeś jedyne co potwierdziłem i obaliłem twoja hipokryzje i bezpodstawne pomówienia w stronę Nawrockiego , z mojej strony nigdzie nie było manipulacji i pomówień tylko oparcie się na tym co przedstawili dziennikarze którzy dotarli do dokumentów prokuratury 

A to ze zrobiła to PiS-owska republika to inna sprawa 

Gościu, ja nie wiem co bierzesz, ale odstaw to, serio. Po pierwsze żaden z tych dokumentoiw nie został udostepniony opinii publicznej. Po drugie, sam piszesz, ze to relacja dziennikarza, a nie oficjalna publikacja prokuratury, postanowienie, akt oskarzenia czy wypowiedz rzecznika. Po trzecie, jesli twoim argumentem ma byc "bo taka napisała republika", to rownie dobrze moglbys cytowac gazetke parafialna jako zrodlo w procesie karnym :heu:

Na koniec, bo juz nie mam do ciebie sil.. Suchanow grozi pozwami za pomowienia.. i bardzo kuzwa slusznie, bo jelsi ktos powiela bezpodstawne zarzuty bez dokumentow, tylko na podstawie tekstow medialnych, to powinien liczyc sie z konsekwencjami. 

Dopoki nie zobacze dokumentu z podpisem, sygnatura sprawy i cytatem z aktu, to nie masz nic poza konfopropaganda dla naiwnych. 

• Confused 1
  • Upvote 3
Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, leelooo napisał(a):

Gościu, ja nie wiem co bierzesz, ale odstaw to, serio. Po pierwsze żaden z tych dokumentoiw nie został udostepniony opinii publicznej. Po drugie, sam piszesz, ze to relacja dziennikarza, a nie oficjalna publikacja prokuratury, postanowienie, akt oskarzenia czy wypowiedz rzecznika. Po trzecie, jesli twoim argumentem ma byc "bo taka napisała republika", to rownie dobrze moglbys cytowac gazetke parafialna jako zrodlo w procesie karnym :heu:

Na koniec, bo juz nie mam do ciebie sil.. Suchanow grozi pozwami za pomowienia.. i bardzo kuzwa slusznie, bo jelsi ktos powiela bezpodstawne zarzuty bez dokumentow, tylko na podstawie tekstow medialnych, to powinien liczyc sie z konsekwencjami. 

Dopoki nie zobacze dokumentu z podpisem, sygnatura sprawy i cytatem z aktu, to nie masz nic poza konfopropaganda dla naiwnych. 

Dziennikarz nie pisał by o czymś takim  bez dowodów i dokumentów z prokuratury , już samo to że ujawnili rozmowy które są zawarte w tych dokumentach potwierdzają autentyczność tej sprawy

Dobrze to napisałeś suchanow grozi tak pozwami jak Tusk miał rozliczyć cały PiS za poprzednie 8 lat 

A republike jako argument przedstawiłem w sposób odwrotny ale ty oczywiście nie zrozumiałeś, republika to tuba propagandowa PiS ale to nie znaczy że wypuścili fałszywa informacje na ten temat , nie mogli by sobie pozwolić na coś takiego 

I cieszy mnie to przyznajesz że dopóki ktoś się nie przyzna albo nie zapadnie prawomocny wyrok to nie można kogoś oskarżać co robiłeś ostatnio wielokrotnie czyli pomawialeś innych , rozumiem że zaprzestaniesz pomawiania np Nawrockiego?

Edytowane przez voltq
  • Haha 1
Opublikowano
24 minuty temu, leelooo napisał(a):

Ja lubie gadac.. no ale jak ktos kłaczka wrzuca, to mnie krew zalewa.. :/ 

On szerzy ruskie brednie od wybuchu wojny w Ukrainie, ignoruje argumenty, odpowiada co najwyżej wybiórczo, nie rozumie tego co czyta i jest niereformowalny. On nie jest trolem od wczoraj tylko od lat. Nikomu nie udało się do niego trafić przy użyciu argumentów, Tobie też się nie uda. Jakie on ma zdanie i poglądy chyba każdy wie. Dlatego ja nie chcę już czytać tych pisowskich i ruskich wysrywów, wolę ignorować. 

• Confused 1
  • Upvote 5
Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, voltq napisał(a):

Dziennikarz nie pisał by o czymś takim  bez dowodów i dokumentów z prokuratury , już samo to że ujawnili rozmowy które są zawarte w tych dokumentach potwierdzają autentyczność tej sprawy

Dobrze to napisałeś suchanow grozi tak pozwami jak Tusk miał rozliczyć cały PiS za poprzednie 8 lat 

A republike jako argument przedstawiłem w sposób odwrotny ale ty oczywiście nie zrozumiałeś, republika to tuba propagandowa PiS ale to nie znaczy że wypuścili fałszywa informacje na ten temat , nie mogli by sobie pozwolić na coś takiego 

I cieszy mnie to przyznajesz że dopóki ktoś się nie przyzna albo nie zapadnie prawomocny wyrok to nie można kogoś oskarżać co robiłeś ostatnio wielokrotnie czyli pomawialeś innych , rozumiem że zaprzestaniesz pomawiania np Nawrockiego?

Dobrze, wiec [odsumujmy.. gdy ty powielasz medialne fejki z republiki i kłaczka, ktory jest dla mnie sciera, to odwaga i prawda. gdy ja nazwe nowogrodzkiego po imieniu, to pomowienie i brak wyroku sadu. Skoro w twoim swiecie tylko sad moze nazwac kogos klamca, to czemu nie czekasz na wyrok w sprawie Suchanow, zanim zaczniesz ja oczerniac??

Nie pasuje? Bo wlasnie na tym polega twoje podwojne myslenie. A co do namiestnika nowogrodzkiego, to mm pelne prawo mowic, ze klamie, skoro publicznie powiela nieprawde, zmysla statystyki i opowiada brednie pod narracje swojej partii.. Taki obywatelski, ze dziadka skroil na mieszkanie. On nie jest bezbronny, ma media, prawnikow, stanowisko. Ja mam tylko klawiature corsaira i zdrowy rozsądek. 

4 minuty temu, Henryk Nowak napisał(a):

On szerzy ruskie brednie od wybuchu wojny w Ukrainie, ignoruje argumenty, odpowiada co najwyżej wybiórczo, nie rozumie tego co czyta i jest niereformowalny. On nie jest trolem od wczoraj tylko od lat. Nikomu nie udało się do niego trafić przy użyciu argumentów, Tobie też się nie uda. Jakie on ma zdanie i poglądy chyba każdy wie. Dlatego ja nie chcę już czytać tych pisowskich i ruskich wysrywów, wolę ignorować. 

Masz racje, przepraszam, ze was narazilem na ten wysryw jego glupot. Blokuje. :) 

Edytowane przez leelooo
  • Like 1
  • Confused 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, leelooo napisał(a):

Dobrze, wiec [odsumujmy.. gdy ty powielasz medialne fejki z republiki i kłaczka, ktory jest dla mnie sciera, to odwaga i prawda. gdy ja nazwe nowogrodzkiego po imieniu, to pomowienie i brak wyroku sadu. Skoro w twoim swiecie tylko sad moze nazwac kogos klamca, to czemu nie czekasz na wyrok w sprawie Suchanow, zanim zaczniesz ja oczerniac??

Nie pasuje? Bo wlasnie na tym polega twoje podwojne myslenie. A co do namiestnika nowogrodzkiego, to mm pelne prawo mowic, ze klamie, skoro publicznie powiela nieprawde, zmysla statystyki i opowiada brednie pod narracje swojej partii.. Taki obywatelski, ze dziadka skroil na mieszkanie. On nie jest bezbronny, ma media, prawnikow, stanowisko. Ja mam tylko klawiature corsaira i zdrowy rozsądek. 

Masz racje, przepraszam, ze was narazilem na ten wysryw jego glupot. Blokuje. :) 

Naprawdę nie widzisz różnicy pomiędzy napisaniem przez użytkownika tego forum że Rafał Trzaskowski jest ch... Czy Oszu.. bez żadnego podparcia , a czym innym jest stwierdzenie że w oparciu i na podstawie dziennikarskiego śledztwa wyszły takie i takie rzeczy , jak któryś bodajże z dziennikarzy TVN albo Onetu mogę się mylić w szczegółach przeprowadził śledztwo odnośnie kawalerki Nawrockiego to byłem tu pierwszy który domagał się wszczęcia postępowania przez prokuraturę w tej sprawie żeby to wyjaśnić , tylko @hubio @Suchy211 @Camis nie jestem pewien czy to dokładnie oni ale wyjaśnili mi że brak możliwości wszczęcia postępowania przez prokuraturę ze względu na brak znamion czynu zabronionego, ty oczywiście wtedy bluzgałes , wyzywałes itd na Nawrockiego, pomimo tego że w/w użytkownicy których chyba szanujesz, wyjaśnili o co chodzi 

Ja nie oczerniam suchanow tylko wrzucam informację na  temat śledztwa dziennikarzy, to samo robiło tu wiele osób w sprawie kawalerki Nawrockiego pomimo tego że też było to tylko dziennikarskie śledztwo, wtedy oczywiście nie widziałeś problemu

To ty właśnie stosujesz podwójne standardy jak coś dotyczy ludzi związanych z platformą obywatelską to krzyczysz o pomówieniach ale jak coś dotyczyć drugiej strony to wyzywasz bluzgasz że to złodzieje bandyci itd

Edytowane przez voltq
Opublikowano

Polecam oglądać od zaznaczonego punktu do 41:58.

Jezu, czemu ten głupi sztab nie ma tam kogoś takiego jak profesor Dudek?

Przecież oni powinni się dwoić i troić, żeby Dan przyjechał w niedziele z Rumunii, no i żeby Tusk zapadł się pod ziemię.

Znając ich, zrobią odwrotnie...

• Like 1
  • Upvote 2
Opublikowano
1 minutę temu, Camis napisał(a):

Siewiera zdradził pisiorów :rotfl2:

Jeszcze chwile temu był to ekspert i super człowiek, teraz pisiory już po nim jadą.

VlYhXpM.png

https://wiadomosci.onet.pl/wybory/wybory-prezydenckie/donald-tusk-pomoze-rafalowi-trzaskowskiemu-w-kampanii-jest-nowy-sondaz/0qlh1hp

Onet dobrze pisze. Jezu, niech oni ściągają kogoś sensownego – prezydenta elekta Rumunii, może nawet Zandberga.

W żadnym wypadku Tuska czy jakiegoś Michnika... litości.

• Like 2
  • Upvote 1
Opublikowano
32 minuty temu, voltq napisał(a):

Po pierwsze i najważniejsze - "zarzuty" dziennikarskie nie dotyczą ani samego Trzaskowskiego, ani też żadnego polityka koalicji rządzącej. Więc jak to porównywać z zarzutami dotyczącymi działań podejmowanych przez Nawrockiego?

Po drugie - wiarygodność republiki i innych pisowskich mediów (pis jest pośrednio współwłaścicielem w mediach Karnowskich) jest bliska żadnej, więc dla wielu osób żeby uwierzyć w ich rewelacje, muszą pokazać twarde dowody - a tego nie zrobili.

• Like 2
  • Confused 1
  • Upvote 3
Opublikowano
3 minuty temu, Camis napisał(a):

Siewiera zdradził pisiorów :rotfl2:

Jeszcze chwile temu był to ekspert i super człowiek, teraz pisiory już po nim jadą.

VlYhXpM.png

https://wiadomosci.onet.pl/wybory/wybory-prezydenckie/donald-tusk-pomoze-rafalowi-trzaskowskiemu-w-kampanii-jest-nowy-sondaz/0qlh1hp

Hehe, masz racje, tydzien temu był dla pisiorów wzorem patrioty i ekspertem od bezpieczenstwa. Teraz, gdy podał reke Rafałowi, to zdrada narodowa, wymazany z podrecznikow i spalony na stosie przez kłaczka w ruspublice. :E Im wiekszy ekspert, tym bardziej ich boli, ze ludzie myslacy wybieraja wspolprace z demokracja, a nie z partyjna sekta malego karakana. 

A co do Tuska, do ktorego mam jednak duzo pretensji.. jestem bardzo wkurzony, bo ten sondaz to kolejny przyklad, jak media i badania opinii potrafia bardziej szkodzic niz pomagac, jesli sa źle użyte. I niestrty, efekt takiego tytułu to woda na młyn dla pisowskiej propagandy, która od razu bedzie krzyczec, że nawet wyborcy opozycji nie chca Tuska! Trzask sie pogrąza! :/

Coz w tym jest niepokojacego. Teza w tytule, zamiast polacy ocenili role Tuska, mamy werdykt, jakby to był sad ostateczny. Moim zdaniem slabe operowanie percepcja, bo zamiast pokazywac, ze Tusk moze dotrzec do wyborcow centrowych, to wzmacnia sie przekaz Tusk szkodzi, ktory przez tyle lat klepie np republika.. Rozgrywanie liderow opozycji przeciw sobie, typowy trik, by rozbic jednosc. A przeciez Tusk i Trzask razem, to jedyny powazny polityczny duet przeciwko pisowi i konfie....... 

• Confused 1
Opublikowano (edytowane)

Ale Tusk szkodzi. To nie ulega wątpliwości. Sam nie chciałbym go widzieć obok Trzaskowskiego.

Zresztą to wynika z wielu złych rzeczy, które zrobił przez ostatnie 1,5 roku. Łącznie z stopniowym rozbijaniem tej koalicji.

W niedziele obok Trzaska powinni się pojawić tacy ludzie jak: Hołownia, Biejat, Zandberg, prezydent-elekt Nicusor Dan (w kontrze do przegranego Simiona).

Uj, niech nawet Macrona wybłagają. Ale w żadnym wypadku zużytego Tuska.

Edytowane przez Kamiyanx
  • Confused 1
Opublikowano
10 minut temu, Zdzisiu napisał(a):

To powinno dać co poniektórym do myślenia

Z tego co widzialem, to rzad nie odrzucil info o pakcie migracyjnym, tylko odrzucil wniosek o dolaczenie punktu do porzadku obrad, co hest standardowa prakryka, gdy temat  jest juz zaplanowany na inne posiedzenie albo trwa procedura wewnetrzna. No ale w komentach hyz krzyki o zdradzie i islamizacji Polski... :heu:

3 minuty temu, Kamiyanx napisał(a):

Ale Tusk szkodzi. To nie ulega wątpliwości. Sam nie chciałbym go widzieć obok Trzaskowskiego.

Zresztą to wynika z wielu złych rzeczy, które zrobił przez ostatnie 1,5 roku. Łącznie z stopniowym rozbijaniem tej koalicji.

W niedziele obok Trzaska powinni się pojawić tacy ludzie jak: Hołownia, Biejat, Zandberg, prezydent-elekt Nicusor Dan (w kontrze do przegranego Simona).

Uj, niech nawet Macrona wybłagają. Ale w żadnym wypadku zużytego Tuska.

Oczywiscie, zgadzam sie. Krytyka Tuska nie musi oznaczac popierania konfy czy pisu. Mozna jednoczesnie bronic Trzaska i miec pretensje do Donalda, że przez jego styl i decyzje czesc wyborcow centrowych sie odbija. Doskonale zdaje sobie sprawe z tego, ze Tusk przez ostatnie 1,5 roku czesto rozgrywal swoje, zamiast wzmacniac cala koalicje. Nie jest politykiem z efektem swiezosci, a to kluczowe dla kampanii prezydenckiej. Moim zdaniem ma zasługi, ale niestety.. przez wiele decyzji z ostatnich lat stał sie symbolem, ktorego łatwo pis i konfa uzywaja jako straszaka. I masz racje, on potrzebuje poszerzajacego sie zaplecza, nie tylko starej gwardii. Biejat, Hołownia, Zandberg, jasne. I nawet europejscy liderzy jak Macron, czemu nie. 

Ale zamiast wycinac Tuska, moze lepiej byloby go madrze ulokowac, by nie byl twarza kampanii, tylko zapleczem instytucjonalnym i gwarantem stabilnosci. 

Wszak jedno jest pewne, Trzaskowski nie moze isc sam, ale tez nie moze isc w cieniu Tuska. 

• Confused 1
  • Upvote 1
Opublikowano
Cytat

Bosak sugeruje wyborcom Konfederacji głosowanie przeciwko
Krzysztof Bosak zachęcił zwolenników Konfederacji do udziału w II turze wyborów prezydenckich. — Uważam, że zawsze da się zdefiniować mniejsze zło i większe dobro w takich wyborach. Będą ci, którzy będą głosować przeciwko Rafałowi Trzaskowskiemu i będą pewnie ci, którzy zagłosują przeciwko Karolowi Nawrockiemu — stwierdził.

— Wiemy, że będziemy wybierać pomiędzy dwoma niedoskonałymi ludźmi a naszą rolą jako wyborców w drugiej turze nie jest ważenie ich moralnych niedoskonałości, naszą rolą jest ocena sytuacji z perspektywy racji stanu i interesów narodu polskiego — mówił Bosak.

Następnie określił Rafała Trzaskowskiego "kandydatem zagranicy reprezentującym obłęd unijno, klimatystyczno, LGBT, poprawności politycznej". — Ja tego nie chcę w Polsce. Uważam, że on zagraża naszej suwerenności — dodał.

https://wiadomosci.onet.pl/kraj/krzysztof-bosak-ocenia-propozycje-slawomira-mentzena-to-tylko-wskazowki/ps4yspy

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, Winter napisał(a):

Tusk grzeje temat deregulacji na dzisiejszym posiedzeniu rządu. Zapewne czas nieprzypadkowy, ale na niewiele to się zda.

Tusk zyebał od początku, bo powinien ten temat dać Trzaskowskiemu.

Czemu nie mógł zrobić Rafała twarzą deregulacji? Tak jak mówił profesor Dudek – koalicji brakuje wyobraźni.

Edytowane przez Kamiyanx
  • Upvote 1
Opublikowano

Czy ludzie z koalicji i z samej KO mają za zadanie zatopić Trzaskowskiego?.

xV58x1M.png

KZKtfSU.png

https://x.com/Jan_co_pyta/status/1925232355913957855

Cytat

Tymczasem w kampanijnym kociokwiku uciekło, że sąd w Lichtensteinie przyznał rację dzieciom Zygmunta Solorza w sporze o kontrolę nad fundacją będącą właścicielem polsatowskich mediów, ergo: przejęcie Polsatu przez ludzi związanych z PiS nie powiodło się.

https://www.bankier.pl/wiadomosc/Sad-w-Lichtensteinie-po-stronie-dzieci-Zygmunta-Solorza-8946438.html

• Like 1
  • Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Popularne tematy

• Najnowsze posty

• Monitory przedwczoraj przyszły także miałem możliwość porównania ich bezpośrednio jak z również z moim obecnym Dellem. Tutaj nie sposób nie wspomnieć o tym, że nawet Samsung Odyssey G7 S32DG70 mimo, że to również panel IPS miażdży jakościowo staruszka, nawet zostawiając te same 60Hz. Kolory były zaskakująco dobre i nawet czerń wydawała mi się idealna, a przynajmniej do czasu jak obok postawiłem OLEDa Odyssey G8 . Chyba nie będę jedyny, który stwierdzi że OLED ma efekt WOW, po włączeniu gry (Clair obscur expedition 33) obraz był po prostu magiczny - oczywiście komfort gry był tragiczny bo fpsy spadły z 60 do ledwo 30-40 (od 3060 Ti cudów nie można wymagać), niemniej jednak, stojąc na łące obok świecących drzewach czułem jakbym przeskoczył o generację do przodu w kwestii grafiki  no poezja. Także w grach nie mam nic do zarzucenia. Następnego dnia wziąłem się za testy w pracy, tutaj musiałem ograniczyć jasność do 0 i kontrast z domyślnych 50 na jakieś 20 bo inaczej czułem że biel wypala mi oczy. Następnie musiałem zmienić tryb na ciemny wszędzie gdzie się dało.. Po zmianie było już spoko, jakość tekstu perfekcyjna, nie byłem w stanie zauważyć żadnych problemów z ich wyświetlaniem nawet jak wsadziłem nos w monitor w ich poszukiwaniu. Generalnie po kilku godzinach nie czułem też jakiegoś większego zmęczenia oczu czy coś także raczej nie miałbym problemów z pracą na takim monitorze.   Wracając jeszcze do Samsunga Odyssey G7, tutaj czując że to właśnie powinien być mój wybór biorąc pod uwagę przewagę pracy biurowej nad grami naprawdę byłem skłonny go wybrać... ale niestety skreśliła go nie jakość panelu, bo moim zdaniem jest super i tak, tylko tragiczny interface.. co za oszołom wymyślił takie menu wraz z niewidocznymi małym przyciskami to nie wiem ale lepiej by robotę zmienił.. wisienką na torcie jest tryb gaming który zawsze włączał mi się domyślnie po uruchomieniu monitora, ignorując moje poprzednie ustawienia, co kończyło się wypalaniem oczu.    Tutaj byłem już skłonny zaryzykować i wziąć tego OLEDa do czasu jak doczytałem, że Samsung nie oferuje 3 letniej gwarancji na wypalenia, ba! oferuje jedynie 12 miesięcy gwarancji ogólnej. Takiego ryzyka nie chcę i odsyłam oba modele. Będę szukał innego IPSa (może tego LG 32GR93U-B) bo obecna ich jakość jest naprawdę dobra, albo zamówię innego OLEDa w tym rozmiarze, który będzie płaski i z pivotem i pojawi się w sensownej cenie, ale chociaż da to małe zabezpieczenie na wypalenie.    Moja konkluzja jest taka, że nie jest tak łatwo o uniwersalny monitor w obecnych czasach   
    • Ktoś pozjadał wszystkie rozumy i zapomniał spalić te kalorie.  
    • Skoro kupiłeś WOLED to wiedziałeś na co się piszesz 
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...