Komputery Panie
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Guli · Opublikowano
Siemka, czy ktoś z was już tego próbował? Wiem, że podobno traci się trochę klatek z 5-10% jak się wgra to fsr 4.0 , ale zyskuje się lepszą jakość i na tym mi zależy, bo w grach na singlu to jest mikro różnica, ale w grach na multi gdzie są ogromne mapy np. BF6 to robi robotę. Testowałem np. u siebie kartę z dlss i różnica jest zauważalna gołym okiem między moim fsr 3.1 (6700) a tym dlss,a podobno fsr 4.0 dogonił/przebił dlss? Więc chętnie bym to przetestował, ale nie widzę na YT żadnych porównań fsr 3 vs 4 I czy macie jakiś PL poradnik? czy jechać na zagranicznych -
Przez musichunter1x · Opublikowano
Moim zdaniem RE2R był najlepszym remake, RE4R jest dobrą zabawą, ale to trochę taki plac zabaw zamiast spójnej wizji postaci i miejsc. Po prostu detale oberwały oraz zabrakło trochę takiej prowizorycznej, ale dobrej narracji o postaciach poprzez wydarzenia. Któryś fan nagrał aż 16 godzin narzekań, ale dalej spisuje się jakoplac zabaw. Wolę polecać oryginał z HD mod lub wersję na Wii. Jest dobrze, ale jest trochę braku przemyślenia w scenach, rozbudowanej rozgrywce i kinowości postaci. Wszystkie oryginały są tutaj moim zdaniem lepsze, mimo że często robili to na oko, prowizoryczne lub z brakami technologii, ale rozumieli że to trochę komediowe klimaty horroru klasy D. Do zabawy nadal dobrze gra się praktycznie w każdą część, przy czym do starych oryginałów potrzeba nastawienia retro, traktując "ograniczenia" jako zasady dla gry. Już gdzieś pisałem, można zagrać jeszcze w 6 z promocji, abyś miał całość historii Leona, choć brakuje jeszcze kampanii z Resident Evil: Darkside Chronicles (wydarzenia przed RE4). Była to gra na Wii, potem portowana, ale to railshooter i najlepiej użyć Wiilota. Dla dobrej zabawy można zagrać w dowolne części, bo to nadal gry w stylu "arcade", choć Remaki czasem o tym zapominają. -
Przez Marko852 · Opublikowano
ten ruch kompletnie nic nie znaczy, nawet u nas raz podają 3 lata x kom a raz 2 proline i owocowy. Ponadto z newsa dowiadujemy się tylko o liczbie uszkodzony płyt/procesorów a nie o ilości sprzedanych. Istotne jest ile dany producent sprzedał na konkretną podstawkę a nie całościowo gdzie dochodzą płyty dla systemów wbudowanych czy innych oem. -
Przez ODIN85 · Opublikowano
Przemoc psychiczna daje czasem lepsze efekty od fizycznej
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi