Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Eksperymenty. Na razie karta 3060ti (Nasze) działa, ale to dopiero z dwie godziny :hahaha:

Tylko, że ja mam już swoje wypracowane ustawienia sterownika + dodatkowe ustawienia w NPI dla DLSS4 z Transformersem.

EDIT: apropo krzywej, możesz sobie ją nawet wpisać do AF i uruchomić. Masz o niebo lepszy model o d mojej karty, więc powinna śmigać jak ta lala. Aha, ja nie podkręcałem pamięci karty, bo mam Hynixy i tam nawet 500mhz w górę i kwiatki na ekranie :P

Edytowane przez leven
Opublikowano (edytowane)

Send, 220Wat  nic nie daje (dalej na zielono) gdy karta jest przyciśnięta. UV i w przyzwoitym zrozumieniu tej opcji, powinno być właściwie oferowane. Nasz przystojny kolega  "bydlęca moc"  wie co mówi :E

No, ale tak szybko generując samego siebie - stadium nauki :P

6.jpg

po natychmiastową wiedzę:

8.jpg

Jak odmówić racji ?

Gdzie są możliwości edycji biosów i i ch flaschów :glodny: Ja się tylko pytam. Tomek ? Non essere arrabbiato con me :(

Do filmów, jeżeli zostanie przyjęta: https://www.cda.pl/video/1268453410

Edytowane przez leven
Opublikowano

@leven Czyli odważnie bierzesz udział w eksperymencie :D Ja jednak po ostatnich cyrkach zostanę przy 566.36 i jak tam stabilność sterów? :P

@Send1N Siema czyli jako osoba, która się na tym zna jeśli wszystko chodzi jak trzeba to radzisz nie kombinować? :)