cotuwybrac 0 Opublikowano 26 Kwietnia Opublikowano 26 Kwietnia Dzień dobry, nie wiem czy to dobry dział, jeżeli nie to proszę o przeniesienie we właściwy. Mam komputer, ale jeszcze bez karty graficznej. Procesor 7 9700x z wbudowaną kartą graficzną i na razie chcę korzystać z tej wbudowanej. Jestem kompletnym laikiem, więc proszę Was o pomoc. Rozumiem, że ta strzałka wskazuje na kabel do karty graficznej do której powinien być podłączony. Ale jeśli jej nie ma to czy powinno się ten kabel odłączyć? czy podłączyć gdzieś indziej czy on może sobie tak czekać na tą kartę? Przepraszam, jeżeli kogoś mogły rozzłościć te trywialne pytanie, ale jestem kompletnym laikiem, więc proszę Was o pomoc. Jestem przed pierwszym włączeniem komputera, więc chcę się upewnić. Kto pyta nie błądzi!
wamak 142 Opublikowano 26 Kwietnia Opublikowano 26 Kwietnia Ten kabel może sobie czekać na kartę, może też być odłączony, to nie ma znaczenia. 1 1
cotuwybrac 0 Opublikowano 26 Kwietnia Autor Opublikowano 26 Kwietnia Dzięki, bo nie wiedziałam czy go odłączyć czy coś z nim zrobić.
Rekomendowane odpowiedzi