Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, miesiąc temu kupiłem nowy komputer i zainstalowałem na nowym dysku Windows 11. Po krótkim czasie zauważyłem że raz na kilka dni system potrafi się źle uruchomić. To znaczy długo się uruchamia i tnie się tak że nie da się nic zrobić na komputerze, jedynym rozwiązaniem jest reset. Komputer był testowany pod obciążeniem i wszystko jest ok. Sterowniki są zaktualizowane a temperatury w normie. Przez ten miesiąc naliczyłem trzy takie uruchomienia. W czym może być problem?

Opublikowano (edytowane)

Wykonałem wszystkie instrukcje z tego filmiku i teraz będę obserwował ale myślę że to któraś z aplikacji która uruchamiała się przy starcie systemu mogła to powodować. 

Edytowane przez Marius
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie wiem czy trochę nie za wcześnie napisałem bo wczoraj znowu mi się dziwnie uruchomił tak że nic się nie wyświetlało i musiałem zresetować natomiast wcześniej ze 20 razy uruchamiałem i było wszystko w porządku. Może to kwestia sterowników do 5070 albo do płyty głównej. Jest to na tyle rzadkie że nie przeszkadza w żaden sposób i mam nadzieję że być może za jakiś czas całkowicie to zaniknie przy którejś wersji sterowników.