Tomkin 0 Opublikowano 1 Maja Opublikowano 1 Maja (edytowane) Drodzy , powiedzcie proszę do obudowy Phanteks NV7 wchodzi 9 wentylatorów. Chce tam wrzucić LIan Li z serii TL. Które wentylatory powinienem kupić normalne a które reverse ? Pionumerowałem od 1 do 9. Czy dodatkowo powinienem coś dokupić jeszcze aby wszystko grało ze sobą ? Dziękuje za pomoc. Edytowane 1 Maja przez Tomkin
DarkeVo 337 Opublikowano 1 Maja Opublikowano 1 Maja Według mnie 1-7 to w wersji reverse a 8i 9 normalne😅 1
Tomkin 0 Opublikowano 1 Maja Autor Opublikowano 1 Maja 9 godzin temu, DarkeVo napisał(a): Według mnie 1-7 to w wersji reverse a 8i 9 normalne😅 chyba wyczuwam trolling
Kakarotto 732 Opublikowano 1 Maja Opublikowano 1 Maja @Tomkin Tak się w przypadku akwarium wenty ustawia. Zazwyczaj. Bok i dół wtłaczają, tył i góra wyciągają. 1 1
DarkeVo 337 Opublikowano 1 Maja Opublikowano 1 Maja 4 godziny temu, Tomkin napisał(a): chyba wyczuwam trolling Nic z tych rzeczy. A wentyle tak jak napisałem to tak powinny być zamontowane 1
Krzysiak 1 534 Opublikowano 1 Maja Opublikowano 1 Maja 5 godzin temu, Tomkin napisał(a): chyba wyczuwam trolling Nie, też bym tak wrzucił 5 godzin temu, Kakarotto napisał(a): @Tomkin Tak się w przypadku akwarium wenty ustawia. Zazwyczaj. Bok i dół wtłaczają, tył i góra wyciągają. Bok ewentualnie może wyrzucać jeśli dajemy na nim chłodnicę. 1
Kakarotto 732 Opublikowano 1 Maja Opublikowano 1 Maja 31 minut temu, Krzysiak napisał(a): Bok ewentualnie może wyrzucać jeśli dajemy na nim chłodnicę. Dlatego dopisałem zazwyczaj. Dej 7/9 wentów reversów - dla osoby niezorientowanej mogło to wyglądać na trolling.
Krzysiak 1 534 Opublikowano 1 Maja Opublikowano 1 Maja @Kakarottoto było uzupełnienie Twojej wypowiedzi, nie negowanie jej 1
Kakarotto 732 Opublikowano 1 Maja Opublikowano 1 Maja @KrzysiakNie zarzucam Ci negacji, po prostu chciałem zaznaczyć, że w tym "zazwyczaj" mieszą się wszystkie niewymienione konfiguracje. 1
Rekomendowane odpowiedzi