Najtańszy netbook / laptop z USB 3.0 i szybkim czytnikiem kart SD
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Vulc · Opublikowano
Jasne, mogliby, ale obecna ich pozycja pozwala dyktować warunki, nie wymaga agresywnej polityki cenowej, aby walczyć z konkurencją, natomiast niepewna sytuacja na rynku pamięci, z pewnością nie wpłynie pozytywnie na koszty produkcji. 400$ brzmi znacznie bardziej realnie. Czas pokaże kto miał rację. -
Przez Pentium D · Opublikowano
Jak gwarancję masz na klamoty to co Cię obchodzi czy padnie czy nie padnie. -
Przez VRman · Opublikowano
Tylko domysły/propozycje MLiDa. Info/leaków żadnych nie było. -
Przez GordonLameman · Opublikowano
To skąd pewność, że ja podałem błędną informację? Nie ma żadnej "polskiej dyrektywy". Jest polska ustawa albo unijna dyrektywa. I moim zdaniem nie łapie się pod żadną z nich. Naruszenia prawa pracy nie łapią się pod ustawę. Za to można dziękować senatorom KO i PiS. Lewica z Dziemianowicz-Bąk na czele mocno walczyły aby tak nie było, ale im się nie udało. Więc możesz dostać ochronę sygnalisty jak zgłaszasz, że świnie są źle transportowane czy źle traktowane, ale nie dostaniesz takiej ochrony zgłaszając mobbing, dyskryminację czy naruszenie praw pracowniczych. Bo świnie nie mogą być źle traktowane. Ale pracownik już może -
Przez marb one · Opublikowano
Raczej kompromisy nie wchodzą w rachubę 😉 Jutro dotrze Watercool HEATKILLER IV PRO – wtedy zmienię płytę na Asusa i spróbuję coś zaradzić z tym ASRockiem. Moc to jedno, ale dla mnie wygląd zestawu jest równie ważny – ma nie tylko działać, ale też cieszyć oko.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi