BARDZO PILNE! KARTA GRAFICZNA
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez MaxaM · Opublikowano
@Jedi88 To wytłumacz czemu na Morelach schodzi jak ciepłe bułeczki, a inne monitory schodzą wyraźnie gorzej. To chyba dobrze i normalne, że sprzedaje się po cenie MRSP? Po to jet ta cena. To jest cena zalecana przed producenta i taka powinna być w sklepach. iPhone zawsze jest hitem sprzedażowym, jak to tak, że się sprzedaje cały rok po MRSP... -
Przez x-kom · Opublikowano
Cześć, jeśli chcesz nowy telefon z dobrym aparatem do 2k to polecam Pixel 9a. Robi naprawdę spoko zdjęcia, zerknij czy Ci będą odpowiadać - sample Pixel 9a -
Przez Jedi88 · Opublikowano
Zwykła obserwacja rynku i opinii w internecie. Rozumiem, że bez przedstawienia danych sprzedażowych, do których oczywiście nie ma dostępu nie mam prawa wypowiadać się na forum? Otóż mam i to robię. Hit 2025 roku, WOLED nowej generacji w super cenie stoi po 1.5 za ok. tyle, ile kosztował w pre-orderze. Sprzedawcy jak widać wciąż dostają szału, że jakoś te cudowne OLEDy nie idą. -
Przez Wu70 · Opublikowano
Dobra wiadomość, TSMC podwoi swoje moce produkcyjne żeby NVIDIA mogła produkować więcej tanich kart dla graczy #pdk https://ithardware.pl/aktualnosci/tsmc_produkcja_jeden_klient_zgadnij_usa-48396.html -
Przez huudyy · Opublikowano
Na YouTube sprawdziłem XD przynajmniej tak jest w ceed 2017 (bo chyba czymś takim jeździ @galakty). U mnie przycisk jest na środku deski pod radiem.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi