Uchwyt do monitora
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Paw79 · Opublikowano
Sprawdź czy Ci karta dobrze siedzi w slocie i czy wtyczki kabli dobrze siedzą w GPU i zasilaczu. Miałem niedawne podobne objawy na swojej RTX3070Ti. Po kilku minutach dowolnej w dowolnej grze ciemny ekran, choć w głośnikach było słychać że komp w tle nadal normalnie chodzi. Już byłem przekonany że GPU pada, kombinowałem z napięciami, zmniejszałem OC pamięci, reset do ustawień fabrycznych, itd. Nic nie pomagało. W końcu poprawiłem ułożenie karty na podpórce i podociskałem wtyczki (mimo że nie czułem by były źle dociśnięte). Wszystkie problemy jak ręką odjął. Ostatnio zmieniłem też w końcu obudowę- z Fractala Design Nano S na Deepcool CH260. Efekt- średnio minus 10 stopni na hot-spocie i pamięciach, mimo że we Fractalu podczas grania miałem otwarty panel boczny, a Deepcool normalnie pozamykany, z dokładnie tymi samymi wentylatorami przełożonymi z Fractala (1x120mm tył, 1x140mm top). Także na pewno warto mieć budę w której karta ma "czym oddychać". Jest to szczególnie ważne przy konstrukcjach z TDP powyżej 250W. -
Przez WRbzz · Opublikowano
Witam mam pytanie czy jest ktoś w stanie mi ocenić czy wszystko współgra tutaj z częściami itp czy nic nie bedzie sie przegrzewać ani nie będą spadki przez złe dobranie komponentów poniżej podsyłam listę z góry dziękuję za pomoc 😁 https://www.x-kom.pl/lista/3tbb6mlbr -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Odpalilem asasyna mirage zeby potestowac karte i to chlodzenie to jest niezly kox, 320W, karta kreci 1100-1200rpm przy 62st i wypluwa na maxa 170fps ok -
Przez Send1N · Opublikowano
Z tego co piszesz to wszystko jest tak jak być powinno, problemy z tymi memkami na mobo asrocka to niestety dość popularny temat jak to się stało że nie masz możliwości zwrotu tego zestawu pamięci? czyżbyś kupował "na raty" po jednym podzespole w odstępach czasowych? chyba że po prostu zmieniłeś płytę ostatnio a wcześniej normalnie wszystko działało?
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi