Jak najtańszy laptop z dobrą baterią do internetów
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez LeBomB · Opublikowano
@Sponsi Dobra, czyli konta @outlook.com użyłeś od razu przy instalacji systemu gdy tylko poprosił o zalogowanie się kontem MS i do tego konta masz przypisaną licencję windowsa? Jak tak, to sprawdź poprzez przeglądarkę czy nazwa przypisanego kompa do konta MS się zgadza, jak nie, musisz przejść przez menu zmiany sprzętowej przy aktywacji https://support.microsoft.com/pl-pl/windows/activation/reactivating-windows-after-a-hardware-change Czyli interesuje Cię sekcja Ponowne aktywowanie systemu Windows 11 po zmianie sprzętowej I do aktywacji użyć logowania kontem @outlook.com do którego masz przypisaną licencję. Żadnego klucza nie wpisujesz, bo obecnie system klucza od win7/8 nie przyjmie. -
Przez LeBomB · Opublikowano
Wątki w offtopie za paywalla! Zaraz okazałoby się, że wcale nie trzeba o polityce rozmawiać -
Przez hubio · Opublikowano
Mnie osobiście wszystko jedno. Wiadomo, że każdy dzisiaj chce zarobić więc to rozumiem. A utrzymanie wątków politycznych teraz zaczyna mieć sens (z punktu widzenia tych co chcą mieć monetę). Ja dzięki reklamom mniej tu wchodzę. -
Przez j4z · Opublikowano
Fajnie tymi granacikami się rzuca. 😀 -
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
Idzie bez dodatkowego blockera żyć, przeglądam różne strony i do tej pory chrome radził sobie super, nawet kiedyś pytałem czy to ma jakieś wbudowane blockery ponieważ nic dodatkowego nie instalowałem, a reklam 0. I jak mówię forum głównie przeglądam w robocie, a tam możliwości instalacji czegokolwiek nie mam.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi