smartforn do 600 zł
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Kaczkofan · Opublikowano
Wiadomo też, że amerykański DOJ wstrzymał część publikacji dokumentów, min. tych, w których pojawiały się oskarżenia pod adresem D.T. odnośnie seksu z 13-latką. I to nadal jest wierzchołek góry lodowej (nie tylko w kontekście D.T.), handel ludźmi i seks z nieletnimi to tylko początek, jeśli leaki krążące po kilku forach nie są mocno "posolone" przez odpowiednie służby. Więcej offtop robić nie będę, jest osobny temat o teoriach spiskowych -
Przez caleb59 · Opublikowano
Zainstalowałem hotfixa od Nvidii 595.76 i chyba stutter całkowicie zniknął - w tych miejscach gdzie był wcześniej już go nie było tak więc chyba gitara. -
Przez SuLac0 · Opublikowano
wystarczy wejsc na byle aukcje, aby zobaczyc, ze polowa tesli '21r z norwegii , ma ponad 75kkm. 4-letnie tesle z >100kkm nie sa tam niczym "egzotycznym". jezeli robia takie przebiegi, bez zadnego przegladu przez 4lata i "wysypuja" sie dopiero na badaniach techn, to nie chce wiedziec, w jakim stanie bylyby np. auta spalinowe tak eksploatowane - 100kkm /4 lata/ brak przegladu. obowiazkowe przeglady w autach spalinowych z nikad sie nie biora -
Przez Kris194 · Opublikowano
Normalnie jestem w szoku, nikt by się nie spodziewał... -
Przez Klima · Opublikowano
Pośrednio do auta, 15m wąż do myjki, bo wkurzało mnie ciągłe przenoszenie myjki podczas mycia z seryjnym 6m wężem. Teraz myjka będzie sobie stała w jednym miejscu i będę mógł wygodnie chodzić z samą lancą.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi