ANTYWIRUS w 2025 roku.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Kadajo · Opublikowano
To nie chodzi o ostrość tekstur, tylko o sam obraz, poza tym FPS był taki sam, dokładnie 120. Co do DLSS5, to on zmienia całe oświetlenie i cieniowanie w grze, wpływa na odbicia, a nie tylko na skórę na postaciach. Zresztą to widać nawet na moich zrzutach. -
Przez Piła · Opublikowano
Raczej nie w ostatnich miesiącach, ruchu jest coraz mniej, a gdyby odstrzelić tematy polityczne powiałoby pustkami. Ja zalogowanych najczęściej widzę bliżej 50-60, gdzie tu średnia nawet zbliżona do 100? Bądźmy realistami model subskrypcji i paywall za forum to jest mrzonka. Zadeklaruje 30%, 10% wpłaci 1 raz. Potem wywalone i uBlock. -
Przez tgolik · Opublikowano
A jak pisałem, że w ruchu dopiero 120 fps daje ostre i czyste tekstury to pukaliście się w czoło. DLSS5 to raczej nie jest technologia do samochodówek i Call of Duty. @KadajoDLSS5 poprawia twarze ludzi, nie samochodów. -
Przez Kadajo · Opublikowano
Myślałem nad tym, tyle że to nie powinno degradować jakości samego obrazu, tylko powodować jakieś problemy z wydajnością. A moze z drugiej strony wlasnie mod sie cos sypie jak sie vRAM konczy bo nie ukrywam ze z 12GB to cud ze to wogle wszysko dziala. Cieszę się, że zrobiłem to porównanie, bo z niego wyszło, że różnica jest praktycznie żadna, a już na pewno nie taka, jaką ja wczoraj widziałem. Może to był jakiś błąd.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi