Fachowiec lub ekipa do montażu PC
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez DarkeVo · Opublikowano
Niech Ci służy ten corsair☝️ @Send1N warto posłuchać 👍 -
Przez Pentium D · Opublikowano
@Krzysiak może wyjście wideo na karcie lub monitorze albo kabel -
Przez Krzysiak · Opublikowano
Kurła chyba za bardzo chwaliłem tego pure. Wczoraj do 19 wszystko ok, odszedłem na 3 godziny od kompa, wracam i co odpalę jakąś grę czarny ekran, wentyle na max, dźwięk w głośnikach jest normalnie (nie zacięty). Po resecie słychać po głośnikach że system wstał ale brak obrazu, po wyłączeniu i włączeniu wstaje normalnie. Jutro będzie trochę czasu to będzie trza sprawdzić co walnęło ale wychodzi na to że raczej GPU 🤣 -
Przez karolq097 · Opublikowano
Witam, tak jak napisałem w tytule szukam pomocy przy UV na i5 14600kf na płycie MSI B760. Najnowszy Bios z września, chcę zredukować możliwość występowania stutteringu ze strony złych ustawień procka w biosie żeby następnie szukać winowajcy w innych rzeczach i dodatkowo zbić temperatury. Szukam pomocy dla kogoś kto obsługiwał się tylko gotowymi opcjami jak CPU Lite Load itd i wytłumaczenie gdzie i o ile obniżyć napięcia. Starałem się korzystać z gotowych ustawień innych posiadaczy tego zestawu z Reddita czy poradników na YT jednak nie jestem pewny w 100% czym się sugerować bo gdzie zajrzę to ktoś poleca coś innego. -
Przez karolq097 · Opublikowano
Edit: w podglądzie zdarzeń widzę że w ciągu 24h wystąpił 97 razy problem - Zdarzenie 2 Kernel Event Tracing 0xc0000022. Czy to może mieć jakiś wpływ do tego problemu? Jeżeli tak jak to naprawić?
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi