Fachowiec lub ekipa do montażu PC
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Send1N · Opublikowano
W 13:27 tego jego filmu widać że temperatura nienaturalnie szybko rośnie i osiąga ponad 65stopni przy poborze zaledwie w okolicy 300w więc na bank coś sknocił z montażem bo to nie jest normalne zachowanie nawet gdyby tam położył najgorszej jakości świeżą pastę nie powinno to tak wyglądać Z resztą zauważyłem teraz że sam powiedział "Usually when the temperature jumps arround like that, that means that is't seated correctly" tylko nie wiem czy miał na myśli to że pastę źle zaaplikował czy chłodzenie zle założył Za pierwszym razem jak to obejrzałem to już myślałem że jakieś promowanie ciekłego metalu się tu odbyło który czyni cuda ale zwracam honor -
Przez Misticzx · Opublikowano
Mniej wymagająca graficznie była I część gry. Nawet widać po lepszej grafice w kontynuacji. Nie jest. Uruchamiałem obie gry na tej samej karcie graficznej i w The Last of Us part 1 miałem stałe 60 fps, a w kontynuacji chwilami spadało poniżej. -
Przez sideband · Opublikowano
Nie raczej tylko dużo mniej wymagająca i to jest fakt. Tak średnio można przyjąć 30-35% jest bardziej wymagająca Part I od strony GPU. -
Przez sideband · Opublikowano
Ona jest mniej wymagająca na tle jedynki od strony GPU, ale nadal nie ma niskich wymagań. Poza tym zdarza się kilka momentów w tej grze gdzie wymagania są na poziomie jedynki, ale to jest margines.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi