Comodo Browsers
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez crush · Opublikowano
Ty nie łapiesz. Ja to wiem. Czy nawet inaczej - w dupie to mam. Noszenie nawet prawdziwych pralek to nie jest dla mnie pożądana, ani istotna cecha prezydenta. Ja tylko zwracam uwagę na to jak masa przeciętnych wyborców to odbiera. I to też tylko jako ciekawostkę, bo czuję wybitną apatię do tych wyborów. -
Przez Rafal1435 · Opublikowano
Można, kliknąłem silent w biosie i spadła na 8500rpm chyba, narazie wszystko na szybko było sprawdzane, jutro posiedzę zobaczę co można tam wymodzic żeby to uciszyć troche -
Przez Asag · Opublikowano
Kurczę mam fajny belt ale bez slota na charmy a oprócz tego na stuna chciałbym jeszcze dodać na freeza lub rarity. Slot jako belt affix to jak dla mnie nietrafiony pomysł bo wychodzi na to że praktycznie każdy belt powinien mieć to zrollowane. -
Przez Spl97 · Opublikowano
Radzę każdemu na to dobrze przyjrzeć. To jest niemożliwe, że to co niósł było pralką ważącą ponad 60 kg. A tyle mniej więcej współczesne pralki ważą. -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Bawi mnie, że przez redpill i resztę tego typu bredni rozwaliłeś sobie związek. Ale dobrze że to dostrzegasz. Trochę cię pamiętam z Pclabs, @Brolly.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi