Stuttery, spadki - pomoc w diagnostyce i/lub ustawieniach
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez j4z · Opublikowano
Obejrzałem jedenaście odcinków Tsubasy. Pierwszy mecz trwał tylko cztery odcinki. Ależ były emocje. 😀 W następnym pojawi się Kojiro. -
Przez j4z · Opublikowano
Kilka dni temu przełączyłem pstryczek od biosu na karcie z silent, na performance. Wydaje mi się, że od tamtej pory jest lepiej. Byłem przekonany, że to tylko zmienia krzywe wentylator, SI podpowiada, że nie tylko. Myślicie, że może to mieć wpływ? -
Przez Pentium D · Opublikowano
Właśnie sobie pykam w wyzwania i jak mi nagle fps poleciał na mordę to aż odpaliłem RTTS. Trawa i mołotowy i zjazd z okolic 100 w okolice 60 - 70, ale jakby to dokładniej zmierzyć to ciekawe jakby wykres wyglądał. Edit: Wyzwania, stacja metra, "mgła" i zarodniki. Stacja paliw, tym razem z mgłą i mołotowami. -
Przez Pentium D · Opublikowano
Mam i5-10500T i Sapphire Pulse RX 6500 XT. Proc 270 zł, karta 400 zł. Płytkę do proca mam mitx więc chyba nie bardzo podejdzie ale to MSI H510M-A Pro po prostowaniu pinów, 160 zł. Ram też mam, ale tylko kości po 4 GB. -
Przez m4r3k · Opublikowano
Dziękuję redakcji za info o nowych sterownikach z XeSS z MFG. Po instalacji i włączeniu tej funkcji na ARC 140T, klatki w Cyberpunk 2077 podskoczyły prawie dwukrotnie. Dodam, że bardziej wyczuwalne jest opóźnienie ruchu w grze.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi