Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nie mówię o v-sync tylko freesync/gsync + lock klatek w rtss - przy takiej kombinacji lag na myszy praktycznie nie istnieje (to gdzie się blokuje klatki też ma wpływ na input lag'a) Tak grało mi się najprzyjemniej w bf4, bf5, cod wz czy przez ostatnie 6 lat hunt showdown w którym mam prawie 7K godzin, jak zdejmę blokadę i wyłączę synchro to mimo większej ilości fps płynność jest gorsza... jedynie w cs go i cs 2 jest inaczej, apex legends który też jest na source engine jakoś działa normalnie  z synchronizowanymi klatkami do odświeżania ekranu + nie potrzeba mu 250fps+ do pełnej płynności ;) 

Edytowane przez Send1N
Opublikowano
W dniu 9.06.2025 o 17:37, Dirian napisał(a):

Jak nie boisz sie uzywek to zerknij jeszcze na RTX 3070, wydajnosc w CS praktycznie identyczna a karte kupisz za 9 stówek.

Tym samym masz tysiaka oszczędności, można kase dorzucić do 7800X3D albo schować do kieszeni.

Kurczę tak przeglądam jakieś okazje i pojawiło się to https://www.sferis.pl/karta-graf-palit-rtx-5070-infinity-3-12gb-i568976 myślisz że to dobry deal? tylko w wtedy musiałbym wymienić zasilacz i z tego co widzę karta ma "291,9" a moja ma do 290cm na karte:/

Teraz, abrah napisał(a):

Kurczę tak przeglądam jakieś okazje i pojawiło się to https://www.sferis.pl/karta-graf-palit-rtx-5070-infinity-3-12gb-i568976 myślisz że to dobry deal? tylko w wtedy musiałbym wymienić zasilacz i z tego co widzę karta ma "291,9" a moja ma do 290cm na karte:/

tylko wtedy karta by się zanudziła na śmierć bo i tak mam monitor fullhd ale z drugiej znowu strony to budowla na lata ehh tyle wyborów chyba robią to człowiekowi na złość

A już znikła haha