Skocz do zawartości

Jaki widok kamery najbardziej lubisz w grach Resident Evil?  

53 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki widok kamery najbardziej lubisz w grach Resident Evil?

• Kamera zza pleców postaci (TPP)
    • Widok pierwszoosobowy (FPP)
    • Stała kamera - Fixed Camera Angles (stare klasyczne RE)
    • Nie mam preferencji / zależy od gry

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

RTX 5070 + PT (maksymalne wszystkie ustawienia) + DLSS Q + FG x4 w 4K:

2026-02-28 14:30:45 - re9
Frames: 1336 - Time: 18343ms - Avg: 72.804 - Min: 68 - Max: 80

Latencja taka, że myszka dosłownie pływa, przy obrotach kamery obraz wygląda jak :kupa:, artefakty wokół głównej postaci też srogie przy tych obrotach, ale FPS się zgadza! ;D

Opublikowano
1 minutę temu, ODIN85 napisał(a):

Nie oglądać. Pełno spoilerów.

Najlepiej nie oglądać żadnych recenzji ani Trailerów jak ktoś jest całe życie osrany ze strachu przed wszystkim co zobaczy to tak już zostanie 😉. Materiałów od DF też lepiej nie oglądać przed zagraniem bo spojlery :lol2:.

Opublikowano
5 minut temu, azgan napisał(a):

Najlepiej nie oglądać żadnych recenzji ani Trailerów jak ktoś jest całe życie osrany ze strachu przed wszystkim co zobaczy to tak już zostanie 😉. Materiałów od DF też lepiej nie oglądać przed zagraniem bo spojlery :lol2:.

Dziś oglądam dopiero recki po ograniu prawie całej gry i akurat ta jest najgorsza.

Pełno scen z końcówki.

Opublikowano (edytowane)
25 minut temu, ODIN85 napisał(a):

Dziś oglądam dopiero recki po ograniu prawie całej gry i akurat ta jest najgorsza.

Pełno scen z końcówki.

No widzisz, a ja jeszcze nie grałem, a widziałem wszystkie trailery, recenzje oraz inne materiały i nie mam problemu, żeby zasiąść wieczorkiem, dobrze się przy tym bawiąc. Zwyczajnie, jak ktoś jest przewrażliwiony na wszystko, co zobaczy, nie klika i nie ogląda – proste jak budowa cepa. A recenzja bardzo dobra, merytoryczna, rzeczowa i konkretna zreszą jak wszystkie z redakcji arhe.eu i to od lat podobnie zresztą jak te od quaza.

Edytowane przez azgan
Opublikowano

To w sumie nie masz już po co grać:E

7 minut temu, azgan napisał(a):

No widzisz, a ja jeszcze nie grałem, a widziałem wszystkie trailery, recenzje oraz inne materiały i nie mam problemu, żeby zasiąść wieczorkiem, dobrze się przy tym bawiąc. Zwyczajnie, jak ktoś jest przewrażliwiony na wszystko, co zobaczy, nie klika i nie ogląda – proste jak budowa cepa. A recenzja bardzo dobra zreszą jak wszystkie z redakcji arhe.eu i to od lat.

.

Opublikowano
1 minutę temu, leven napisał(a):

No to jest hit, czy nie ? 

Jest

Teraz, ODIN85 napisał(a):

To w sumie nie masz już po co grać:E

Tak bo "wiem" jaka jest fabuła, bossowie, zakończenie ect :E. Głupoty opowiadasz. Wiem czego można się spodziewać zresztą jak w każdej grze od 25 lat 😉